Renser du huden riktig?

Det snakkes mye om hvor viktig det er å rense huden, men mange renser faktisk huden sin feil. Vi forteller deg hva du gjør feil, og hvordan du renser huden din på best mulig måte!

Viktigheten av å rense huden

Det er lett å henge seg opp i hvilket serum, fuktighetskrem og nattkrem som gjør hva for huden, men å rense huden er faktisk det viktigste steget i din hudpleierutine, og noe du for all del ikke ønsker å hoppe over. Den koreanske dobbelrensen fjerner sminke, overflødig fett, forurensede partikler, frie radikaler, solkrem og svette, men hjelper også med å øke blodsirkulasjonen i ansiktet ditt, som igjen bidrar til å fjerne giftstoffer og andre mulige infeksjoner. Dette fører til sunnere hud, færre urenheter, bedre glød og mer elastisitet, og dermed mindre rynker.

Bruk mer tid på rensen

Mange bruker for kort tid til å rense huden slik at ingrediensene i renseproduktet ikke rekker å gjøre jobben sin. Den koreanske dobbelrensen går kort fortalt ut på å bruke en oljerens til å bryte opp alle oljebaserte produkter, svette, og overflødig talg, for deretter å bruke en vannbasert rens som renser porene og tar bort alt oljerensen ikke klarte å ta bort. Har du nylig begynt med dobbelrensen og merker ingen store endringer, er det mest sannsynlig fordi du ikke setter av nok tid til å rense. For at dobbelrensen skal virke optimalt for huden, bør du massere inn oljerensen i minst 30 sekunder, og den vannbaserte i opptil 60 sekunder. Den vannbaserte rensen renser på et dypere nivå og bør derfor gis lenger tid til å virke. Hvis du i tillegg gir ansiktet ditt en liten massasje vil huden din takke deg enda mer. Du vil mest sannsynlig merke hvor spent musklene dine er i ansiktet, så det er ingen grunn til å ikke gi seg selv en liten avslappende ansiktsmassasje!koreansk hudpleie

Er du bekymret for at din hud ikke er klar for 1,5 minutters rens? Fortvil ikke, vår oljerens BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm og  vannbaserte rens KLAVUU Blemish Care Bubble Cleanser er begge tilpasset sensitiv og tørr hud, slik at du ikke ender opp med stram og rød hud etter å ha renset huden din!

Så husk, rens lenge nok til at renseproduktet rekker å gjøre jobben sin.

Og ønsker du å komme i gang med en koreansk dobbelrens, finner du våre oljerebaserte renser her, og våre vannbaserte renser her.

Produkter omtalt i artikkelen:

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja