Hva er en sheetmaske, og kan de brukes hver dag?

Fenomenet med sheetmasker kommer fra Sør-Korea hvor den koreanske kvinnen i gjennomsnittet bruker sheetmasker 3 ganger i uken. Noen bruker de til og med hver dag året rundt! Det er ikke lenge siden sheetmaskene tok det vestlige markedet med storm, og bortsett fra at man ser ut som et spøkelse er dette en behagelig spabehandling man enkelt kan utføre på seg selv hjemme, uten noe søl.

I en koreansk hudpleierutine er sheetmasker det luksuriøse steget, og forbedrer huden din på alle måter.

Dukmasken, som den kalles på norsk, er som oftest laget av bomull eller annet behagelig stoff som for eksempel hydrogel. Den er gjennomtrukket med ulike essenser som gjør gode ting for huden din, og det finnes en dukmaske for alle utfordringer du måtte ha med din hud, enten det er anti-aging, akne, irritert og rød hud, tørr og dehydrert hud, store porer, slapp hud, osv.

Hvis du lurer på om du kan bruke dukmasker hver dag så er svaret JA! Huden din kommer til å takke deg.

Psst! Vi har en 7-dagers maske utfordring som går ut på å bruke 1 sheetmask hver dag i 7 dager! Prøv og kjenn forskjellen! Se hva som skjedde da jeg tok utfordringen og brukte sheetmasker i en uke:

Noen av våre bestselgende masker

SE ALLE VÅRE MASKER HER »

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja