SkinClub logo

Som medlem av vår kundeklubb vil du få early access til nylanseringer og kampanjer, samle opp poeng som du kan gjøre om til rabattkuponger og motta eksklusive tilbud som kun sendes ut til medlemmer.

Medlemskapet er helt gratis og uforpliktende.

Har du handlet hos SkinSecret tidligere får du også poeng for dine tidligere kjøp når du blir medlem.

Meld deg inn i SkinClub her

Samle poeng

Du får poeng for disse aktivitetene:

  1. Handle hos SkinSecret: 1% av kjøpesum. Handler du for 100kr, får du 1 poeng.
  2. Skrive produktomtaler på produkter du har handlet hos SkinSecret: 3 poeng pr. omtale.

Bruk poeng

Når du har samlet opp minst 5 poeng kan du veksle inn poengene i verdikuponger som du kan bruke til å handle hos SkinSecret.

1 poeng er verdt 1 krone. For eksempel hvis du har samlet 50 poeng kan du veksle de inn i en verdikupong som gir 50 kroner rabatt på ditt neste kjøp hos SkinSecret.

For å se hvor mange poeng du har samlet og veksle de inn i verdikuponger, kan du logge inn på din konto etter at du har meldt deg inn som medlem.

Medlemsvilkår

Medlemskap
SkinClub er et gratis medlemskap for kunder av SkinSecret.no.

Nyhetsbrev
Som medlem av SkinClub vil du bli påmeldt vårt ukentlige nyhetsbrev hvor vi vil holde deg oppdatert med relevante nyheter, tilbud og din poengsaldo. Avmelding fra nyhetsbrevet fører også til utmelding av SkinClub.

Poeng
Poeng kan opptjenes gjennom kjøp av produkter på SkinSecret og andre aktiviteter som beskrevet på https://www.skinsecret.no/skinclub. Poeng som ikke er benyttet innen 2 år vil utløpe.

Verdikuponger
Poeng kan veksles inn i verdikuponger, med konverteringskurs 1 poeng = 1 krone. Verdikupongene kan kun benyttes til å få rabatt i handlekurven ved kjøp på SkinSecret.no og kan ikke løses inn i kontanter på andre måter. Verdikuponger er personlige og kan ikke overdras til andre. Tapte verdikuponger erstattes ikke. Du kan til enhver tid holde deg oppdatert på din poengsaldo på Din Konto https://www.skinsecret.no.

Personlig informasjon
Medlemskapet opprettes basert på informasjon oppgitt i tidligere bestillinger hos SkinSecret, og det lagres navn, epost, telefonnummer og adresse. Ut over dette vil medlemmet kunne oppgi ytterligere informasjon og preferanser om ønskelig. Disse data vil primært benyttes for å gi mulighet for å samle opp poeng ved kjøp og aktiviteter, og sekundært for å tilby en handleopplevelse med tilpasset informasjon og produktutvalg.

Personvern
Våre til enhver tid gjeldende regler for personvern finnes på: https://www.skinsecret.no/personvern/

Avslutte medlemskapet
Medlemskapet løper til du kontakter oss på kontakt@skinsecret.no, eller melder deg av nyhetsbrev for SkinClub. Ved mistanke om misbruk eller ulovlig aktivitet forbeholder SkinSecret seg retten til å trekke tilbake opptjente poeng og avslutte medlemskapet. Ved avslutning av medlemskapet vil dine personopplysninger bli slettet senest etter 3 uker.

Endring av medlemsvilkår
SkinSecret forbeholder seg retten til å endre vilkårene for SkinClub, med varsel om endring i medlemsvilkår på https://www.skinsecret.no/skinclub én måned før endringen trer i kraft. Gjeldende vilkår er til enhver tid tilgjengelige på https://www.skinsecret.no/skinclub/