Slik unngår du fet hud på sommeren

Om du er en av de som merker at huden blir fetere og porene tette så snart det blir varmere i været er det lurt å erstatte din vanlige dagkrem med alternative løsninger. I dag skal vi gi deg våre beste tips som vil hjelpe deg å holde huden frisk og hydrert gjennom sommeren.

2-in-1

Om det ikke frister å legge produkter lagvis på huden, kan du prøve å begrense stegene til 2-in-1 produkter. COSRX lanserte for ikke så lenge COSRX Light Fit Real Water Toner to Cream. Denne er både en toner og krem i en og samme forpakning. Konsistensen er en lettvektig gel som ved kontakt med huden smelter raskt inn og etterlater den fuktig og spenstig. Produktet inneholder mange næringsgivende ingredienser, blant annet sjøvann, vitamin C og E og niacinamide som alle er med på å fukte dypt, jevne ut hudtonen og øke elastisiteten i huden. Det beste er at du kan spare mye tid ved å bruke den som både toner og krem og den passer til alle hudtyper, spesielt de med en dehydrert tilstand, slapp hud og ujevn hudtone.

Oljebasert serum

Om du har en tørr hudtype som ikke blir særlig fet på sommeren men at du allikevel føler behovet for noe lettere er et oljebasert serum løsningen. Vårt MAKE P:REM Hydrate Me Serum gir ved hjelp av nøkkelingrediensen “rubus arcticus” en øyeblikkelig glød og løft til slapp og tørr hud. Med kun ett lag vil fukten i huden holde seg gjennom hele dagen og sminken vil sitte pent.

Emulsion

Om du har akneutsatt hud vil en emulsion med pleiende ingredienser være midt i blinken for deg. COSRX Natural BHA Skin Returning Emulsion inneholder 79% centella asiatica og 1% BHA syre som vil balansere talgproduksjonen og åpne opp tette porer, samt redusere kviser, og roe ned rød og betent akne. Den er lettvektig i konsistensen uten en klissete finish, og perfekt for deg med en svekket hudbarriere og sensitiv hudoverflate.

Gelkrem

Hvis du har fet hud året rundt kan sommeren være et mareritt for porene dine. Her er det viktig at talgproduksjonen blir balansert og at kremen du påfører inneholder fuktighetsgivende ingredienser som ikke stimulerer til ytterligere fortetning av porer. Vi anbefaler COSRX Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream med grønn te og B5 panthenol som øyeblikkelig kjøler ned og fukter huden. Et tips er å bruke den sammen med Derma Cooler, spesielt på opphetet og rød hud – deilig avkjøling i sommervarmen.

Hva er dine beste sommertips for blank og fet hud?

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *