Sminke med en touch av Korea: Touch In SOL

I K-Beauty er hovedfokuset å pleie huden slik at den er mest mulig plettfri og «glasslignende», men i Korea går faktisk hudpleie og sminke hånd i hånd. Koreanernes filosofi er at basesminken skal være naturlig, og til det trenger man en god hudpleierutine i bunn. Selv om huden skal være lett sminket og se ut som ekte hud, er koreanere svært glade i å bruke spreke farger som fersken, rosa og bærfarger på både øyne og i kinn.

Dette er noe vi ønsker å tilby på SkinSecret, og i dag kan vi endelig avsløre vårt nye cruelty-free sminkemerke fra Korea: Touch in SOL!

Koreansk sminke med et vestlig preg

Nøkkelordene til Touch in SOL er fun og quality. Sminke skal være gøy, og man skal ha muligheten til å uttrykke seg slik man vil, samtidig som kvaliteten også skal være topp. SkinSecret møtte grunnleggeren av Touch in SOL, Sean Lim, på et Vogue K-Beauty Night Out i Amsterdam, og han kunne fortelle at han er svært involvert i utviklingsprosessen og deltar i prøvingen for å teste produktenes tekstur, farger og kvalitet. Resultatet av utviklingen er innovative produkter med unike formuleringer fulle av gode ingredienser og næringsrike planteekstrakter som pleier mens sminken sitter på huden. Merket har rukket å få tilhengere verden over, og har til og med blitt plukket opp av gigantkjeden Sephora.

Touch in SOL er en sammensmelting av trender fra både Vesten og Asia: naturlig, lettsminket base med spor av spreke farger og ulike teksturer. Seoul er en cocktail av teknologi, innovasjon og trender, og Touch in SOL reflekterer dette – dette er sminke med en «touch» av Seoul!

No Poreblem Primer

Har du store porer som er synlig under sminken? Da kommer du til å elske No Poreblem Primer. Denne lettvektige primeren dekker til porene og matter ned huden slik at sminken holder hele dagen. Primeren inneholder ekstrakter av grønn te, i tillegg til kollagen som sammen beskytter, fukter og gir glød til huden. Dette produktet har høstet skryt fra hele verden, og i en video fra august 2017 kaller den kjente sminkeguruen Jeffree Star primeren en av sine «holy grails».

Advanced Real Moisture Liquid Foundation SPF30 PA++

Dette er en fuktighetsgivende foundation full av bjørkesevje, kollagen og aquaxyl, og passer spesielt godt for de med tørrere hudtyper. Foundationen har medium dekkevne med en duggfrisk glød som kan bygges opp, og har i tillegg 30 solfaktor. Advanced Real Moisture Liquid Foundation tilbyr vi i to farger, #21 Nude Beige og #23 Natural Beige.

Browza Super Proof Gel Brow Pencil

Dette er et produkt som bare må prøves – brynpennen har en unik myk gelkonsistens (som kommer fra candelillaplanten), noe som gjør den vann- og svettefast. Produktet brukes til å fylle inn brynene, og ønsker du et enda mer naturlig uttrykk, kan du bruke den innebygde børsten til å blende inn produktet. Brynpennen kommer i to farger: #2 Choc It Up, som er medium brun, og #3 Mink Wink, som har en litt mørkere og kaldere nyanse.

Non-Stop Swift Black Liner

Denne svarte eyelineren påføres lett med den supertynne bøyelige spissen. Non-Stop Swift er vannfast, tørker raskt og matt, og varer også hele dagen! Lineren er super å ha i sminkepungen om du enten bare vil fremheve øynene, eller liker å kjøre en dramatisk look med vinger.

Stretchex Stretch Lash Effect Mascara

Vår første mascara på SkinSecret! Denne unike mascaraen vant i 2016 Allure sin «Best in Beauty»-pris. Mascaraen er svært pigmentert og har en lett konsistens som gjør vippene lange og klumpefrie. Du trenger heller ikke bekymre deg for at den smitter av slik at du ender opp med pandaøyne, men selv om mascaraen er langvarig, er den likevel enkel å fjerne på slutten av dagen. Og det beste av det hele: den inneholder snegleslim, silkeprotein og kollagen som behandler vippene!

Pretty Filter Soul Velvet Lipstick

Disse leppestiftene kommer i nyansene Melrose Pink, Portland Brick og Seoul Rose, og glir jevnt på leppene uten å gi et strekete resultat. Fordi de også gir næring til leppene, trenger man ikke være redd for at de virker uttørkende. De kan brukes sammen med lipliner for et intenst uttrykk, eller påfør bare i midten av leppene og dabb med fingeren for en mykere koreansk look.

Pretty Filter Chiffon Velvet Tint

Chiffon Velvet Tint har en tykk kremete konsistens, og tørker helt matt på leppene. Produktene er superpigmenterte (et sveip er mer enn nok!) og varer lenge. Som med andre tints, etterlater den litt farge på leppene. Som med leppestiftene, kan de brukes over hele leppene eller påfør de gradert med mest farge i midten av leppene. Kommer i fargene #1 Carpet Pink, #2 Shy Rose og #5 Pink Berry.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Ett svar til “Sminke med en touch av Korea: Touch In SOL

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *