Snegleslim gir strålende hud

I Sør-Korea og flere andre asiatiske land har snegleslim i lang tid blitt brukt som ingrediens i hudpleieprodukter, og selv om du kanskje grøsser ved tanken, er det flere gode grunner til at snegleslimet er så populært.

Snegleslim har mange superkrefter, som å fjerne rynker, jevne ut hudtonen og reparere irritert hud. Vi forklarer deg her hvorfor snegleslim er det heteste innen hudpleie akkurat nå, og hvilke snegleslim-produkter som er de mest effektive.

Økt kollagenproduksjon og utjevnet hudtone

Snegleslim produserer proteiner, elastin og anti-bakterielle stoffer, som er gunstige for huden. De viktigste fordelene med snegleslim er økt kollagenproduksjon i huden, redusering av rynker og fine linjer, økt fuktighetsnivå, utjevning av arr etter akne og hyperpigmentasjon, og en jevnere hudtone. På grunn av disse fantastiske egenskapene brukes ofte snegleslim i produkter for anti-aging.

Nå som vinteren står for dør, luften blir kaldere og huden tørrere, kan det være lurt å sikre seg en fuktighetskrem som inneholder snegleslim. Bestselgeren vår Advanced Snail 92 All In One Cream fra COSRX har en tekstur som ikke føles slimete på huden, trekker raskt inn og etterlater overflaten babymyk.

Om du derimot vil bekjempe rynker og fine linjer, eller pigmentasjon og aknearr, så er en snegle-essens eller en snegle-maske veien å gå. Vår anbefaling er COSRX sin Advanced Snail 96 Mucin Power Essens med hele 96% filtrert snegleslim! Hvis også liker en deilig maske, er COSRX sin Holy Moly Snail maske en sikker vinner.

Best resultat får du ved å innføre flere snegleprodukter i din hudpleierutine, og prøver du det én gang, lover vi at du kommer til å bli hektet!

Tør du prøve et av våre snegleslim-produkter?

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja