Sommerferie must-haves!

Nå som den første sommermåneden omsider er her, er det sikkert mange som har begynt å tenke på hva de skal pakke med seg på ferie. Vi har laget en liten oversikt over noen ferie must-haves som kan være lurt å ha med seg uansett hvor ferien tilbringes i sommer!

Must-haves på stranden 

Det kommer nok ikke som en overraskelse at solkrem selvfølgelig står øverst på listen over produkter som må være med i strandvesken. FHI anbefaler å smøre seg minst annenhver time, oftere om du bader, svetter mye eller tørker av solkremen med et håndkle for eksempel. 

En enkel måte å påføre solkrem gjennom dagen er å ha med en sun stick i vesken! Disse kan du enkelt påføre når du trenger en touch up med solkrem. De legger seg også så fint på huden. 

Salt, sol og sand kan gjøre at huden føles litt tørr. Vi liker derfor å ha med en mist som gir godt med fukt som vi kan spraye over huden når vi er på stranden! ARIUL Watermelon Hydro Glow Gel Mist er full av pleiende vannmelonekstrakt og gir en herlig dusj av fukt og glød til huden. Perfekt for sommerens varme dager!

På flyet 

Du har helt sikkert opplevd at huden din føles tørr og gusten ut etter en flytur. Luften på flyet er nemlig ganske tørr, noe som også kan gi effekt på huden. For å unngå tørr og dehydrert hud når du ankommer feriedestinasjonen, kan du for eksempel påføre en sheet mask i løpet av flyturen! 

Jumiso har tre sheetmasks du kan velge mellom: Water Splash Mask, Rich Nourishment Mask og Whoa Whoa Soothing Mask. Alle disse tilfører fukt til huden, roer den ned og etterlater den myk og hydrert. 

Den tynne huden på leppene og rundt øynene har også behov for ekstra fukt og pleie i løpet av en lang dag på reise. Vi elsker å smøre på et tykt lag av COSRX Full Fit Propolis Lip Sleeping Mask før en lang flytur. Lipbalmen inneholder honning, propolis og sheasmør som gir leppene masse næring og fukt. 

Vi liker også å pakke med oss en fuktighetsgivende øyekrem i håndbagasjen som IUNIK Propolis Vitamin Eye Cream. Denne virker lett avkjølende på øyeområdet og på ingredienslisten til øyekremen finner du blant annet propolis- og tindvedekstrakt som gir rikelig fukt og virker beskyttende mot skader fra frie radikaler.

Hårpleie 

Hårpleieprodukter kan ofte ta litt vel stor plass i kofferten – i tillegg til at de gjerne er for store til å få med gjennom sikkerhetskontrollen hvis du skal ut å fly. 

Nå har vi derimot nettop lansert to reisevennlige hårpleiesett, nemlig LADOR Moisture Balancing Shampoo & Conditioner Kit (100 ml) og LADOR Hydro LPP Shampoo Kit mini (50 ml). Begge settene inneholder shampoo og balsam som kan brukes av alle hårtyper, og vil gi godt med fukt gjennom hele sommeren.

Et annet tips er å alltid ha med seg en hårolje på tur, for å unngå tørt og skadet hår som følge sol og saltvann. LADOR PREMIUM Morocco Argan Hair Oil består av arganolje, vitamin E, jojobafrøolje og olivenolje som sammen gir massevis av fukt og en fin glans til håret. I tillegg lukter den godt, og er helt perfekt å bruke i sommer!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *