Thales hudpleierutine for sensitiv hud

Denne uken er det jeg, altså Thale, som skal dele min hudpleierutine! I sommer har jeg aller mest fokus på å roe ned og pleie huden min, da den er veldig sensitiv og ofte reagerer på ulike ingredienser. Rutinen min er derfor satt sammen av beroligende og fuktighetsgivende produkter for en sunn og frisk hud.

Morgenrutine for sensitiv hud

Rens: PURITO From Green Deep Foaming Cleanser

Denne rensen har jeg brukt siden jeg startet hos SkinSecret, og den er helt perfekt til sensitiv hud! Vanligvis skyller jeg bare ansiktet med vann på morgenen, men innimellom bruker jeg også denne rensen for en ekstra frisk følelse. Med milde og pleiende ingredienser er denne en soleklar favoritt hos meg!

Toner: TIA’M My Signature Vita B5 Toner

Denne toneren har blitt en av mine absolutt must haves! Den inneholder panthenol som gir masse fukt, jevner ut hudtonen og reduserer rødmusset hud. Jeg har brukt denne en stund nå og har merket at huden ikke blir like rød og sensitiv gjennom dagen. Toneren balanserer også huden, og er perfekt for meg med sensitiv hud.

Essens: COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 

Som resten av teamet bruker jeg også vår holy grail COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence! Jeg merket faktisk ikke hvor stor forskjell denne gjorde på huden min før jeg tok en pause fra den. Den gir huden min masse fukt og glød, samtidig som den roer ned og jevner ut fine linjer.

Serum: COSRX The Hyaluronic Acid 3 Serum

COSRX The Hyaluronic Acid 3 Serum serumet har hjulpet så mye på huden min når den har vært dehydrert. Jeg trodde lenge at huden min var tørr, men har etterhvert innsett at jeg har en kombinasjonshud som lett blir dehydrert. Hyaluronsyre binder fuktigheten i huden og forhindrer fuktighettap, og er en supergod ingrediens for en dehydrert hud. Serumet inneholder også ceramider og aminosyrekompleks som bidrar til en styrket hudbarriere, som er så viktig for meg med sensitiv hud.

Øyekrem: I´M FROM Ginseng Eye Cream

Jeg var en av de som lenge trodde at en øyekrem rett og slett var litt unødvendig, men jeg har merket så stor forskjell etter at jeg la til I´M FROM Ginseng Eye Cream i hudpleierutinen min! Øyekremen har hjulpet masse mot hovne øyne på morgenen, og siden den gir mye fukt har den hjulpet til å gjøre huden under øynene mer jevn.

Fuktighetskrem: ISNTREE Hyaluronic Acid Moist Cream

ISNTREE Hyaluronic Acid Moist Cream er min go-to fuktighetskrem for min sensitive hud. Kremen inneholder hyaluronsyre, ekstrakter fra grønn te, betaklugan og aprikolsolje som bidrar til å lindre rødhet. Den legger seg heller ikke som et lag på huden, men trekket godt inn i huden og gir masse fukt.

Solkrem: THANK YOU FARMER Sun Project Water Sun Cream SPF50+ PA+++

Hvis du har en svekket hudbarriere er denne solkremen veldig god! THANK YOU FARMER Sun Project Water Sun Cream SPF50+ PA+++ inneholder afrikansk valnøttolje, inca omega-olje og bambusekstrakt gir godt med fukt, mens ingrediensen phyto oligo, har en anti-inflammatorisk og beroligende effekt, i tillegg til å beskytte hudbarrieren.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *