Vår dyprens-rutine for glatt og jevn hud!

Rens er et viktig steg for sunn og klar hud. Etter en lang dag har huden et like stort behov for å slappe av som det du har. I løpet av dagen har ofte sminke, solkrem, svette og døde hudceller bygget seg opp på hudoverflaten, og for å opprettholde en balansert og frisk hud, er det et absolutt must å rense vekk denne type smuss slik at porene får puste. For å få til dette holder det som regel ikke mål med en sminkeserviett eller en dæsj med vann alene. Vi introduserer en dyprensende rutine som kan brukes hver kveld for å oppnå glattere, jevnere og mykere hud!

1. Oljerens

For å rense huden skikkelig bør man starte med en oljerens. Olje løser nemlig opp olje og gjør derfor en god jobb med å løse opp for eksempel sminke, solkremrester eller svette som har blitt liggende på huden. Dette er det første steget i den tradisjonelle dobbelrens-rutinen, nettopp fordi det er den ultimate metoden for å vaske hudoverflaten og klargjøre huden for den vannbaserte rensen.

Vår store klassiker og all-time-favourite er BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm. Med sin silkemyke konsistens smelter den som smør mot huden,  og løser effektivt opp både hudsminke og øyesminke.

2. Vannbasert rens + rensebørste

Andre steg i renserutinen er å følge opp med en vannbasert rens. Her kan man gjerne velge en rens tilpasset sin hudtype eller hudutfordringer, men det viktigste er at den renser godt uten å være for sterk eller strippe huden for nødvendige oljer. Et godt valg er COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser, som også er å finne i vår holy-grail kategori. Huden etterlates frisk og ren, samtidig som den er skånsom nok for alle hudtyper!

For å gjøre rensen ekstra dyptgående og virkningsfull, anbefaler vi å bruke SKINSECRET SKINSONIC sammen med den vannbaserte rensen. Dette er vår egne soniske rensebørste, som ved hjelp av små mikrovibrasjoner og LED-lys gir huden en helhetlig rensebehandling. SKINSONIC er spesielt utviklet for å passe til daglig bruk, og vil hjelpe til med å rense porene på et enda dypere nivå enn hva rensen får til alene.

Deep Double Cleanse Kit

Dersom du ønsker å prøve ut alle de tre produktene, får du nå kjøpt dem sammen i et komplett rensesett; Deep Double Cleanse Kit. Her får du med Banilas oljerens, COSRX sin vannbaserte rens og SKINSONIC. Sammen er disse tre godbitene en god match for alle hudtyper som ønsker seg en jevnere tone, glattere tekstur og friskere finish.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *