Våre beste fuktighetskremer for vinteren

Vi er allerede halvveis ut i november, og vinteren begynner virkelig å nærme seg med stormskritt. Selv elsker vi denne årstiden, men uheldigvis bringer ikke vinteren bare med seg snø, kakao, glede og julestemning, men også mange hudproblemer som kan virke håpløse å fikse. Mange av dere har spurt oss om hvilken fuktighetskrem som er den beste å bruke om vinteren, og i denne artikkelen forteller vi deg om et utvalg av våre beste fuktighetskremer som vi anbefaler at du introduserer i din hudpleierutine nå som været blir kaldere og tørrere.

IUNIK Beta-Glucan Daily Moisture Cream

IUNIKs beta-glucankrem er en lett fuktighetskrem som gir intens fuktighet. Den inneholder soppekstrakt, centella asiatica, bærekstrakt, i tillegg til nøkkelingrediensen beta-glucan (et fuktighetsgivende polysakkarid), som sammen med centella-ekstrakten roer ned rødlig og irritert hud. Det gjør at denne kremen også passer til de med sensitiv hud.

COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream

Hvis hudcellene er hudens byggeklosser, er ceramidene limet som holder det hele sammen. Denne kremen fra COSRX inneholder, i tillegg til ekstrakt av centella asiatica, mye ceramider, og er dermed et produkt som styrker og gjenoppretter hudens naturlige barriere, og etterlater den svært fuktet. Skriker huden din etter en tykkere vinterkrem, så er dette produktet for deg; Balancium Cream har nemlig en tykkere konsistens enn de andre kremene i denne artikkelen, men huden blir likevel ikke fet eller klissete.

SKIN & LAB Barrierderm Intensive Cream

Har du en hud som er svært sensitiv, stram og dehydrert på vinterstid, bør du prøve denne kremen fra Skin & Lab. Barrierderm inneholder ceramider, hyaluronsyre og lavendel som lindrer sensitivitet og rødhet, og gir en intens fukt. Kremens unike trelagsteknologi “lukker” inn fuktigheten og beskytter huden gjennom dagen.

D’Alba Piedmont Ampoule Balm White Truffle Anti-Wrinkle Cream

Med sin fantastiske blanding av hvit trøffel-ekstrakt, avokadoolje, druekjerneolje og hyaluronsyre, gir kremen ikke bare dyp fukt, men stimulerer samtidig også produksjonen av kollagen og elastin, som er viktig i bekjempelsen av slapp hud og rynker. Kremen passer ypperlig for de med moden hud, men også for de som ønsker å forebygge aldringstegn.

SIORIS You Look So Young Night Cream

Sioris’ You Look So Young Night Cream er egentlig, som navnet tilsier, en nattkrem, men den kan fint brukes på dagtid også. Dette produktet inneholder en herlig mikstur av naturlige ingredienser som økologisk fruktvann, macademiaolje og tamanuolje, hvorav sistnevnte er spesielt god på å gi huden dyp fukt samtidig som den jevner hudtonen og jobber med å fjerne pigmentflekker og arr. Kremen passer alle hudtyper, spesielt de som sliter med ujevn hudtone i tillegg til tørrhet.

I’M FROM Mugwort Cream

Også de som vanligvis sliter med fet hud kan ha godt av å bytte krem når luften blir kaldere og tørrere. Mugwort-kremen til I’M FROM inneholder hele 73,55% ren burotekstrakt, som har antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper, samtidig som gel-teksturen trekker dypt inn og gir fuktighet uten at den etterlater huden fet.

Og hvis huden din er ekstra tørr …

Har man en god rense- og pleierutine med fuktighetsgivende produkter på plass, kommer man langt med å bytte ut fuktighetskremen når det blir kaldere og tørrere i luften. Men noen ganger blir huden svært dehydrert og trenger en ekstra fuktighetsmettende boost. Da kan det være lurt å lagvis bygge opp fuktigheten i huden, som for eksempel ved bruk av Light Fit Real Water Toner to Cream fra COSRX. Produktet brukes da enten som toner etter rens, eller som et ekstra lag med fukt rett før du påfører en tykkere krem i slutten av hudpleierutinen din.

En kort oppsummering

Med vinteren kommer også den kalde og tørre luften, og for mange betyr det også at man bør vurdere å introdusere nye produkter i hudpleierutinen. Husk også at det å investere i en luftfukter kan gjøre underverker for både hud og hår, og at tørre og døde hudceller må eksfolieres bort med en skånsom skrubb. Som alltid, uansett årstid, anbefaler vi at du også bruker solfaktor hver eneste dag.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *