Vårens store hårpleielansering: MOREMO!

Det er på tide å si farvel til slitt, tørt og livløst hår; vi lanserer nemlig et av Koreas hotteste hårpleiemerker! Moremo er godt kjent for sine naturlige høykvalitetsprodukter, som gir skikkelige resultater. Merket ble grunnlagt som et resultatet av en grundig studie og langsiktig prosjekt ved et ledende kosmetisk forskningsinstitutt, med over 50 års erfaring.

Moremo har hentet de beste naturlige ingrediensene fra hele verden og studert de mest effektive kombinasjonene, og resultatet ble utviklingen av perfeksjonerte og næringsrike formler. Hårpleieproduktene deres er utviklet med nettopp disse fantastiske naturlige ingrediensene, som er hentet fra blant annet ørkenen, havdypet og og nærende natur verden om.

Har du lyst til å booste hårets glans og fuktighet på vi inn mot sommeren? Les videre for å lære mer om de 7 spennende nyhetene!

Shampoo

Blant de nye produktene, finner vi to forskjellige shampooer. Repair Shampoo R er lett og mild, og er spesielt utviklet for slitt og skadet hår. Den inneholder velduftende planteekstrakter fra lavendel, lotusblomst og sitrongress som pleier, fukter og mykgjør hårstrående.

Scalp Shampoo Clear and Cool er shampooen for deg som sliter med irritasjon, flass og kløe i hodebunnen. Den ivaretar håret og gjør det sterkere, samtidig som hodebunnen balanseres og beroliges. I tillegg gir den en forfriskende og avkjølende følelse – perfekt i fuktig og varmt sommerklima!

Kur

Water Treatment Miracle 10 har blitt en kult-favoritt verden over, og hylles for sin evne til å umiddelbart gjøre slitt og tørt hår om til silkemykt. I tillegg er behandlingen midt i blinken for deg som liker å være tidseffektiv; den tar nemlig bare 10 sekunder!

For deg som har tid til mer omfattende behandling, er 2-Step Hair Clinic R et godt valg. Dette er en 2-stegs behandling som gir dyp næring og fuktighet til skadet hår som trenger reparering.

Balsam

Hair Treatment Miracle 2X er en ypperlig oppfølger til alle de øvrige shampooene og kurene. Her jobber næringsrike planteoljer med å trenge inn i hårstråene og tilføre fuktighet, mens keratin og protein bidrar til et sterkere og sunnere hår. Balsamen passer uansett hårtype, og etterlater det lettvektig, mykt og glatt.

Styling og varmebeskyttelse

Til slutt har vi fått inn to produkter for ekstra styling og beskyttelse, etter at håret er vasket, kuret og balsamert. Essence Delightful Oil er en næringsrik hårolje, med en lett konsistens. Den trekker derfor raskt inn i håret uten å bli tung eller klissete, behandler slitte tupper og motvirker floker. Perfekt om man ønsker en ekstra glansfull finish!

Recovery Balm B er en pleiende balm som beskytter mot skader og slitasje. Den kan derfor med fordel påføres i håret før føning eller annen varmebehandling. Samtidig vil håret etterlates glatt og voluminøst.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *