Vi lanserer COSRX Hydrium Line!

Tidligere i år besøkte vi COSRX i Seoul og fikk en oppdatering på nyheter som kommer. COSRX avslørte at de skal lansere hele 18 nye produkter i 2019, og presenterte 4 produkter som inngår i deres nye hudpleieserie, Hydrium, i tillegg til ett nytt og praktisk renseprodukt. Vi fikk med oss alle produktene for testing, og i dag lanserer vi de på SkinSecret.

Hydrium

Deres nye hudpleieserie Hydrium fokuserer på å gi fet og tørr hud dyp fukt som varer. Nøkkelingrediensen er B5 Panthenol som har fuktighetsgivende, fornyende og antiinflammatoriske egenskaper for huden. I tillegg passer denne ingrediensen til alle hudtyper, selv de med hyperallergisk hud. Andre viktige ingredienser som inngår i Hydrium-serien er centella asiatica med sin beroligende effekt, hyaluronsyre med sin hydrerende boost, og grønn te; en effektiv antioksidant som bekjemper aldring og svekkelse i huden. Alle produktene er hypoallergenic, dermatologisk testet, crueltyfree, og fri for parabener, sulfater, ftalater og alkohol. I tillegg er hele serien vegansk.

Først ut i Hydrium-serien er to serumer og to fuktighetskremer, for fet og tørr hud:

COSRX Hydrium Centella Aqua Soothing Ampoule

Dette behagelige serumet lindrer hissig, irritert og rød hud. Med ingrediensen B5 panthenol gir det intens fukt og næring til svekket hud, og med 42% centella asiatica og madecassoside etterlater det huden beroliget. Serumet gir spesielt betente og røde kviser godt med fukt og pleie, og passer alle hudtyper, spesielt de med sensitiv kombinasjonshud som opplever akne. Brukes sammen med COSRX AC Collection Blemish Spot Clearing Serum for best effekt mot kviser og kvisearr.

COSRX Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream

Denne gelkremen gir fet og opphetet hud øyeblikkelig lettelse. Med Aloe Ferox Leaf ekstrakt, grønn te-ekstrakt og B5 panthenol kjøler den ned huden på et blunk og etterlater den dypt fuktet og balansert. Den har en unik evne til å holde seg selv kjølig og trekker raskt inn i huden, og er perfekt å bruke etter en dag ute i solen, eller direkte på solbrent hud.

COSRX Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule

Dette er det perfekte serum for deg som stadig sliter med tørr og dehydrert hud. Den inneholder høymolekylær og lavmolekylær hyaluronsyre som danner en usynlig hinne på hudoverflaten samt trenger dypt inn i huden, holder på fukten, og får sminken til å sitte. Den øker også hudelastisiteten og gir huden en ungdommelig og spenstig følelse.

COSRX Hydrium Moisture Power Enriched Cream

Dette er kremen for alle som ser etter en krem som gir intens fukt men ikke virker fet på huden.  Den gir tørr hud rikelig med fukt, uten å tette igjen porer eller forårsake urenheter. Ved hjelp av panthenol, propolis og ceramide gjenoppretter den enhver hudbarriere og sørger for at huden holder seg sunn og spenstig. Den etterlater huden silkemyk og balansert. Passer til alle hudtyper, spesielt de med tørr og dehydrert hud.

BONUS!

Vi kan også lansere COSRX sitt nye praktiske renseprodukt som er små kapsler med pulver som man blander sammen med vann og renser huden med:

COSRX Low pH Centella Cleansing Powder

Dette rensepulveret fjerner skånsomt døde hudceller, urenheter og rester etter sminke. Den består av 9 EWG-godkjente ingredienser med et mildt enzym-pulver som et av hovedingrediensene, som hverken tørker ut- eller etterlater huden stram. Med 30 kapsler i en pakke er disse perfekt å ha med på farten, enten det er på trening, reise, eller når du vil dele med en venn i nød.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

3 svar til “Vi lanserer COSRX Hydrium Line!

 • Line Helene Domaas

  Hva slags forskjeller, er det mellom TIA’M Hyaluronic Water Plumping Serum og COSRX Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule.

  Svar
  • SkinSecret

   TIA’M sin inneholder 6 hyaluronsyrer i tillegg til andre planteekstrakter og sitronekstrakt som jevner ut hudtonen. Når det gjelder COSRX Hydrium sitt så inneholder den 3 typer i stedet for 6 og fokuset er på å gi huden dyp fukt sammen med B5 panthenol. Dette er forskjellen. Konsistensen er noe annerledes også, TIA’M sin er noe tykkere.

   Svar
 • Birgitta Glans

  Säger bare en ting: min hud glödde❤️ Den geeling vill jag känna var dag? känner inte produkterna ännu men jag kände stor glädje i huden?

  Svar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *