10 steg for deg med fet hud

Har du fet hud og er på utkikk etter å starte med en koreansk 10-stegs hudpleierutine som ikke kommer til å gå på bekostning av økonomien? Vi har anbefalingene som kommer til å gi deg en sunnere og mer balansert hud steg for steg.

Hva er en 10 stegs rutine?

En koreansk hudpleierutine består gjerne av 10 steg eller mer. Du starter med en oljerens, etterfulgt av en vannrens, en toner, skrubb (1-2 ganger i uken) essens, serum, øyekrem, fuktighetskrem, solkrem og en sheetmaske når huden trenger en ekstra boost. Dette utgjør hele 10 steg, men du behøver ikke bruke alle stegene hver morgen og kveld. Noen steg faller naturligvis bort, som skrubb, maske og solkrem. Men i realiteten kan du snevre inn til så mange steg du tror at huden din har godt av. De 10 stegene er kun en veiledende guide på hva du kan bruke i din hudpleierutine.

Uansett om du har begynt eller ønsker å begynne med 10 steg i din hudpleierutine er det viktig å ikke bli for ivrig og begynne med alle produktene samtidig når du mottar pakken fra SkinSecret. Vi forstår spenningen og utålmodigheten, men huden din vil takke deg hvis du begynner rolig med 3 til 4 produkter den første uken. Så kan du øke med 2 og 2 produkter for hver uke.

10 steg for fet hud

De som har en fet hudtype sliter ofte med hudormer, blankhet i ansiktet, har gjerne store porer og jevne kviseutbrudd. Hvis du kjenner deg igjen i disse tegnene er det viktig med en hudpleierutine som inneholder produkter som fjerner overflødig talg (sebum), og etterlater huden hydrert og glans-fri, samt balansert og renset for urenheter. Her er de 10 stegene vi anbefaler for deg:

Oljerens

Start med denne milde og naturlige oljerensen for å fjerne overflødig talg, smuss, sminke og svette.

Vannrens

Fortsett med denne deilige skumrensen som skånsomt renser tilstoppede porer. Etterlater huden frisk uten en stram og ubehagelig følelse.

Skrubb (1-2 g i uken)

Skrubb så med denne saltskrubben som virker antibakteriell, og som fjerner urenheter og betente områder uten å irritere huden. Skrubb kun 1-2 ganger i uken. Øk til 3 ganger om du føler behovet for det.

Toner

Balanser huden med denne veganske toneren som gir deg massevis av lettvektig fukt.

Essens

Fortsett rutinen videre med denne essensen som inneholder snegleslim og azulene (kamilleblomst-ekstrakt) som vil virke anti-aging og beroligende på huden.

Serum

Påfør et par dråper av denne vitaminbomben på hver side av ansiktet og masser til det trekker godt inn. Dette serumet vil sørge for at huden din ser og føles sunnere og mer balansert. I tillegg vil den redusere kvisearr og rødhet betraktelig.

Maske

Du kan så selv velge om du bruker denne sheetmasken etter toner eller etter serum. Denne innovative masken som er dekket av tetre-pulver vil pleie irriterte partier.

Øyekrem

La det aldri gå en dag uten øyekrem, dette området er ekstra ømfintlig og trenger mye oppmerksomhet. Denne øyekremen er luksuriøs og vil glatte ut rynker, samt lysne mørke partier ved hjelp av eksklusive sjøperleekstrakter.

Fuktighetskrem

Lukk alle stegene inn med en fuktighetsgivende men mattende fuktighetskrem.

Solfaktor

Påfør alltid solfaktor som et siste steg før du skal ut i dagslys uansett hudtype. Dette er obligatorisk for å beskytte huden din mot UV-stråling og alle skadene den bidrar til som ikke kan reverseres.

 

Klar til å sette i gang med de 10 steg? Kjøp settet her:

Ute etter en mykere start? Prøv vårt 5-steg sett for fet hud:

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *