Solkrem for din hudtype + 2 COSRX nyheter!

Våren er rett rundt hjørnet, solen skinner sterkere for hver dag, og det blir viktigere å beskytte huden. Vi har laget en enkel guide som viser hvilken solkrem som passer de ulike hudtypene.

Hvorfor bruke solkrem?

UVA og UVB stråling fra solen står for 80% av aldringen, og kan i verste fall føre til hudkreft, derfor er det viktig å beskytte seg mot solen året rundt. Selv om du følger en hudpleierutine eller ei bør du alltid påføre et lag med høy solbeskyttelse før du går ut i dagslys. UV-strålene trenger gjennom både skyer og vindusglass året rundt. Det er også viktig å beskytte seg uansett hudfarge, men om du har spesielt lys og ømfintlig hud som har lett for å bli solbrent bør du ikke eksponere deg for solen når den skinner sterkest selv om du bruker høy solfaktor.

Tørr hud

Vi har to solkremer som gir spesielt mye fukt for tørr og gusten hud. Den første er COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ som passer helt utmerket for alle som trenger beroligende og dyp fukt. Den andre solkremen er en fersk nyhet hos oss på SkinSecret som vi har gledet oss masse til å lansere, og det er COSRX Shield Fit Snail Essence Sun SPF50+ PA+++! Denne solkremen inneholder snegleslim og hyaluronsyre som både jevner ut hudtonen og gir dyp fukt og pleie uten å tette igjen porer eller føre til nupper og kviser.

Fet hud

For deg med fet hud kan det være ekstra vanskelig å finne en passende solkrem som ikke føles fetende og som ikke tetter igjen porer og fører til hudormer og kviseutbrudd. Koreanske solkremer er som regel tyntflytende og passer til fetere hudtyper, men én solkrem som utmerker seg er den andre nyheten som vi endelig lanserer, nemlig COSRX Shield Fit All Green Comfort Sun SPF50+ PA++++. Dette er en solkrem med centella asiatica og andre pleiende planteekstrakter som roer ned irritert hud. Den er også en 100% fysisk solkrem med en silkematt finish, så du trenger ikke å bekymre deg over urenheter, blankhet eller tette porer.

Kombinasjonshud

Når du skal finne en solkrem for kombinasjonshud bør du fokusere på en som både virker mattende og balanserende men som samtidig gir mye fukt. SKIN & LAB Fre C Sun Lotion er den perfekte kombinasjonen av dette. Den er lettvektig men samtidig dypt fuktighetsgivende. Med et lite innhold av c-vitamin passer denne solkremen på at huden din ikke utvikler varige pigmentflekker mens du er ute i sola.

Moden hud

Om dine hudutfordringer er rynker og fine linjer bør du bruke en solfaktor som har den høyeste beskyttelsen mot UVA og UVB, men som samtidig jobber med å holde huden ung ved hjelp av innovative ingredienser. KLAVUU Red Pearlsation UV Protection City Defencer er vår beste anti-aging solkrem som inneholder eksklusive sjøperleekstrakter som naturlig reduserer synligheten av rynker og fine linjer. Nå har vi også fått inn COSRX Shield Fit Snail Essence Sun SPF50+ PA+++ som ved hjelp av snegleslim fører til mer spenst og ungdommelighet i huden.

Sensitiv hud

Kjemiske solkremer kan ofte være en utfordring for sensitiv hud, men letingen er endelig over for vi har nettopp fått inn en 100% fysisk solkrem som beskytter deg mot solen ved å fungere som en fysisk blokade på hudoverflaten, så faren for irritasjon er minimal. Solkremen det er snakk om er COSRX Shield Fit All Green Comfort Sun SPF50+ PA++++. Den er i tillegg dermatologisk testet så alle ingredienser er trygge for selv de med hypersensitiv og allergisk hud.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *