3 balanserende nyheter fra Acwell!

Vi har endelig fått inn flere superfreshe nyheter fra et av våre absolutte favorittmerker; Acwell! I kjent stil inneholder produktene massevis av gode ingredienser, blant annet Acwells signatur-ingrediens lakrisrot. Alle de tre produktene vi har fått inn er en del av serien Phyto Active som har Acwells egne B5 Complex som nøkkelingrediens. Denne miksturen består av ekstrakt fra lakrisrot, rødrotsalvie, yamsrot, japansk skjermgran og betaglukan. Sammen gir disse superingrediensene mange fordeler for huden og bidrar til å gi dyptgående fuktighet, beskyttelse mot ytre stressfaktorer, en sterkere hudbarriere og jevnere hudtone. Produktene i denne serien er derfor helt perfekt for deg som ønsker å reparere en svekket hudbarriere, motvirke aldringstegn og balansere huden. Vi er allerede store fans!

Produktene

Toner

Det første produktet vi har tatt inn i Phyto Active serien er ACWELL Phyto Active Balancing Toner. Dette er en fuktighetsgivende toner som jobber med å gjøre huden både glattere og jevnere. I tillegg til B5 Complex inneholder den 7 forskjellige aminosyrer, niacinamide, ceramide og AHA-syre. Disse godbitene gjør dette til den ultimate toneren for deg som ønsker lys, jevn og spenstig hud med en naturlig glød.

Serum

Serumet ACWELL Phyto Active Balancing Ampoule inneholder også aminosyrer – faktisk hele 17 forskjellige typer! Her finner vi også niacinamide, hyaluronsyre og vitamin E som ikke bare gjør det til et fantastisk anti-age serum, men hudens naturlige oljeproduksjon vil også balanseres og urenheter motvirkes. Det passer derfor ypperlig til moden eller kombinasjonshud som er dehydrert og lengter etter harmoni.

Fuktighetskrem

Til slutt har vi ACWELL Phyto Active Balancing Cream, en fuktighetskrem som både balanserer hudens pH-verdi og gir en skikkelig boost av dyptgående fuktighet. Denne inneholder også mange av de samme superingrediensene; B5 Complex, niacinamide, aminosyrer og vitamin E. I tillegg inneholder kremen pleiende oljer fra Meadowfoam-planten og sheasmør som gjør den til en ypperlig fuktighetskrem for alle hudtyper i vinterhalvåret.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *