3 måter å bruke Petitfee Hydrogel Mask på

Petitfee er spesielt kjent for å lage gode øyemasker, men visste du også at de har innovative hydrogelprodukter for hele ansiktet? Hydrogel er et gelélignende stoff utvunnet fra sjøgress, og gir en avkjølende følelse til ansiktet. Vi har fem ulike hydrogelmasker, alle med litt ulike egenskaper og bruksområder.

Hydrogel i fem varianter:

Agave Cooling

Agave Cooling består av en herlig mikstur av blåfargede ingredienser som agave, blåbær, aubergine, spirulina og sjøgress som beroliger og fukter huden. Særlig agave, som naturlig vokser i ørkenen, er helt fantastisk på å holde på fuktigheten. Har du stresset, irritert og hoven hud vil innholdet av koffein freshe opp og avkjøle huden.

Chamomile Lightening

Er det å lysne opp og jevne ut hudtonen ditt fokusområde, er denne masken et godt valg. Chamomile Lightening inneholder nemlig ingredienser som er proppfulle av vitamin C, som for eksempel sitron, gresskar og tindved. Samtidig virker kamille, burot og grønn te beroligende på stresset hud.

24k Gold

Har du voksen, tørr eller matt hud som trenger dyp pleie og fukt er Gold masken for deg! Den er full av gode anti-aging ingredienser som ginseng, rosevann og 24 karat gull som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin.

Gold & Snail

Denne masken har både ekte gull, filtrert snegleslim og kollagen som sammen gir livløs hud glød, spenst og en jevnere hudtone. I tillegg har de også grønn te- og burotekstrakter som virker beroligende på huden. Er du ute etter et lite løft vil Gold & Snail gi huden en oppstrammende effekt og mer elastisitet.

Black Pearl & Gold

Innholdet av ekte gull og perleekstrakt som er full av aminosyrer og antioksidanter både lysner opp og jevner hudtonen, samtidig som de styrker hudbarrieren. Black Pearl & Gold gir også dyp fukt med betaglukan og ekstrakter fra mose og brune alger. Dette er masken du velger hvis du sliter med pigmentflekker i huden.

3 måter å bruke hydrogel sheetmaske på

1. Sammen med Chom Chom LED Beauty Mask

Ved hjelp av LED-lysterapi vil huden over tid vil bli spenstigere, jevnere og få mindre synlige aldringstegn. Vår maske har fire forskjellige programmer med ulike bølgelengder fra 650 til 750 nanometer som vil trenge dypt ned i huden og stimulere kollagenproduksjonen for en mer ungdommelig hud. Tradisjonelle sheetmasker bør ikke brukes sammen med LED-masker da de som regel er laget av et hvit stoff som lyset ikke greier å trenge gjennom. En mer gjennomsiktig hydrogelmaske vil derfor funke bedre: vi anbefaler at du bruker enten Gold, Chamomile Lightening eller Gold & Snail til dette formålet.

2. Avkjølende behandling etter trening

Hydrogelmasker er fantastiske til å holde seg kjølige, og er helt herlige å ha på huden etter at du har anstrengt deg. Bruk de på renset hud etter trening eller en ekstra varm dusj. Særlig Agave Cooling er godt til dette formålet. Den er også fin til å behandle et hovent morgenansikt da den inneholder oppfriskende koffein.

3. “Dobbelmasking”

Maskene har mye essens i seg og kan i utgangspunktet brukes i stedet for både essens og serum. Ønsker du likevel å gi huden en skikkelig fuktighetsboost kan du påføre et ekstra tykt lag av serum før du legger på masken. Vi anbefaler at du bruker A Calming Day Ampoule fra Sioris med 86% økologisk dyrket omija som tilfører huden fukt og virker beroligende etter en lang og stressende dag.

Test alle maskene sammen:

Alle disse ulike variantene kommer også som øyemasker. Sjekk ut hele vårt sortiment av Petitfee ved å trykke her!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *