6 freshe nyheter fra Acwell!

Acwell er et av våre mest populære merker, de er mest kjent for sine hanbang-produkter basert på tradisjonell koreansk urtemedisin. Det mest populære produktet er lakristoneren deres, og lakrisrot er en ingrediens de inkluderer i de fleste av produktene sine. Siden vi først tok inn lakristoneren har vårt sortiment av Acwell vokst jevnt og trutt, og produktene deres har blitt godt mottatt av våre kunder. Nå har vi valgt å ta inn 6 splitter nye produkter!

Les også: Lakrisrot – hudens egen godtebit

Ny Bubble Free Cleanser!

Det første produktet vi har tatt inn er Acwell pH Balancing Bubble Free Cleansing Gel. Denne vannbaserte rensen har en lav pH-verdi på 5.5, noe som gjør det til en mild og skånsom rens, men inneholder også beroligende lakrisrot og hylleblomst, i tillegg til 8 typer hyaluronsyre. Den skummer ikke i kontakt med vann som gjør den helt ypperlig for deg med supersensitiv hud.

Flere pH Balancing-produkter

pH Balancing-familien har vokst, og de nyeste tilskuddene er en lettvektig oljerens og en vannbasert rens med AHA-, BHA-, og PHA-syre. Oljerensen pH Balancing Watery Cleansing Oil har en mer vannlignende konsistens sammenlignet med vanlige oljerenser, og er super for de som kjenner at tradisjonelle oljerenser blir for tunge for huden. Har du trøblete hud med blackheads og kviser kan du følge opp oljerensen med pH Balancing Soothing Cleansing Foam, en tykk vannbasert rens med eksfolierende syrer som motvirker akne. Begge disse produktene har en lav pH-verdi på mellom 4.7 til 6.7.

3 produkter fra Real Aqua-serien

Nøkkelingrediensen i Real Aqua-serien er Acwells patenterte N4 Complex, som består av fire ulike planteingredienser, hvor lakrisrot selvsagt er en av disse. Denne serien består av fuktighetsgivende toner, serum og fuktighetskrem som passer spesielt godt til dehydrert, fet- og kombinasjonshud. Produktene inneholder ikke parfyme eller eteriske oljer, og kan derfor fint benyttes av de med sensitiv hud.

Slik bruker du disse produktene:

Alle disse nyhetene er milde og glir lett inn i en eksisterende hudpleierutine. Er du likevel usikker på hvilke produkter du kan mikse og trikse med, kontakt vår autoristerte hudterapeut for personaliserte råd!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *