Alt du trenger å vite om cushion foundation

Koreanske cushion foundations har tatt verden med storm. Spør en koreaner på gaten i Seoul om hvilken foundation de bruker, og 9 av 10 kommer til å svare “cushion foundation”. Den populære trenden har endelig kommet til Norge, og i denne artikkelen forklarer vi hva en cushion foundation er, og hvordan du bruker den.

Hva er en cushion foundation?

En cushion foundation er en mellomting av sminke og hudpleie. Forestill deg en flytende foundation presset inn i en myk cushion, med funksjonaliteten til et hudpleieprodukt. En cushion foundation kommer i et kompakt etui med speil og en påføringsputen som man benytter for å påføre foundationen. Ikke nok med det beskytter cushion foundation også huden din mot UV-stråling med høy solfaktor. På SkinSecret kan du velge blant KLAVUU High Coverage Marine Collagen Aqua Cushion SPF50+/PA+++ N21 og KLAVUU High Coverage Marine Collagen Aqua Cushion SPF50+/PA+++ N23, hvor N21 er for de med kaldere og lysere undertone i huden, og N23 for de med varmere og mørkere undertone i huden. Det som gjør denne cushion foundation så spesiell er at den inneholder ekte ekstrakter av sjøperler og alger, som jevner ut hudtonen og bekjemper aldringstegn. I tillegg har den en høy dekkevne og tilfører glød og spenst som igjen skaper et mer naturlig utseende. Vi har også refills for disse vidunderlige cushion foundation, som er et miljøvennlig alternativ til å kjøpe hele produktet med etui på nytt.

Hvordan bruker man cushion foundation på riktig måte?

Slik bruker du en cushion foundation:

  1. Åpne etuiet og fjern filmen på speilet og beskyttelsen på selve cushionen.
  2. Bruk puten som medfølger og press den ned i cushion-en, for det er her foundationen ligger. Det er fristende å presse hardt ned, men trykk lett for ikke å få med altfor mye produkt.
  3. Begynn med å klappe puten på kinnet med et lett trykk og føre den utover mot ørene, før du fortsetter videre på pannen og haken.
  4. Til slutt kan du også påføre litt under øynene som en concealer. Siden cushion foundation er en mellomting av sminke og hudpleie, kan man trygt bruke produktet under øynene.

Bruk fingrene dine der du ikke klarer å komme til, og klapp inn for å få en bedre dekkevne. Varmen fra fingrene vil gjøre det lettere for sminken å fordele seg og smelte inn i huden. Husk å ikke stryke fingeren over ansiktet – det vil bare føre til at sminken smitter av. Dette gjelder også for puten, unngå strykebevegelser. Trenger du å friske opp sminken i løpet av dagen, kan du lett gjøre dette ved å bruke en cushion foundation. Det er bare å klappe inn sminken på steder som trenger en oppfriskning, og vipps så har du en frisk og fin sminke! 

Kort oppsummert

En cushion foundation er en lettvint og genial mellomting av sminke og hudpleie, og passer til alle hudtyper og sesonger. Den gir en naturlig og glødende effekt, er lett å oppbevare i vesken, og man kan kjøpe refills når den går tom. Det er ikke så rart at koreanere elsker dette produktet, da det gir strålende hud og høy beskyttelse mot UV-stråling.

Våre Klavuu cushion foundations

Skrevet av

Iman makeup artist

Iman

Makeup artist
Jeg er utdannet makeup artist og har i mange år sverget til koreansk hudpleie. Mitt mål er å få kvinner og menn til å ta vare på huden sin innenfra og ut. Perfekt sminke starter med god hudpleie!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *