Hvorfor bruke cleansing water?

Sunn hud starter med en god renserutine og hvis du har fulgt med på bloggen vår så har du kanskje lest om den koreanske trippelrensen som består av oljerens, vannrens og rensevann (også kalt “cleansing water”). I denne artikkelen tar vi for oss rensevannet og forklarer hva som er fordelene med å bruke det i sin renserutine.

Hva er cleansing water?

Cleansing water, eller rensevann som det heter på norsk, består av renset H2O (vann) som er tilsatt en eller flere rensende komponenter, og gjerne naturlige oljer som raskt bryter opp sminke og smuss.  Rensevann fjerner sminke så effektivt at det holder med et veldig lett trykk når du tar av sminken, så dette passer utmerket til de med veldig sensitiv hud. Hvis du ønsker å komme raskt i gang med en god, effektiv, og mild trippelrenserutine anbefaler vi vårt BOOM DE AH DAH Trippelrens kit som består av en pleiende oljerens, en frisk vannrens og et lettvektig rensevann som vil gjøre trippelrensen smidig hver kveld, samtidig som du sparer penger i forhold til å kjøpe produktene hver for seg.

Sminkefjerner

Rensevann fungerer hovedsakelig som en sminkefjerner hvor man påfører litt av vannet på en bomullspad og stryker bort sminken med et lett trykk. Rensevann svir som regel ikke i kontakt med øynene, noe som gjør det mer behagelig å få bort øyesminken. Noen foretrekker å bruke rensevannet som første steg i sin trippelrens, altså før oljerens og vannrens, mens andre foretrekker å bruke det som tredje og siste steg i trippelrensen for å forsikre seg at all sminke og smuss har blitt renset bort. Dette er individuelt og helt opp til deg.

Toner

Du kan også bruke enkelte rensevann som toner, siden mange av de har ulike ingredienser som balanserer huden på samme måte som en toner, og fordi rensevann ikke skal vaskes av. Det er viktig å nevne at et rensevann ikke vil gi huden like god effekt av å regulere pH-balansen som en toner gir, men litt er bedre enn ingenting. Hvis du ønsker et rensevann som du kan bruke som toner så anbefaler vi BOOM DE AH DAH Pure Cleansing Water som inneholder gode og naturlige ekstrakter fra naturen som vil pleie og fukte huden i dybden, og ikke etterlate huden stram og tørr.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *