Gi noen fin hud med våre Holiday Kits!

Vi vet at juletiden er hektisk og mildt sagt stressende, og har derfor laget Holiday Kits som kommer i dyprøde fløyelsposer – klare til å legges under juletreet!

Holiday Glow Kit

For alle de som ønsker å ringe inn det nye året med glødende hud! Dette settet består av en effektiv men mild toner som vil jevne ut hudtonen umiddelbart, et c-vitamin serum spekket med antioksidanter som gir den en umiddelbar glød, en krem som er lettvektig men allikevel holder på fukten i mange timer, og en sheetmaske som gir en boost av fuktighet.

Holiday Introduksjon Kit

Dette er for alle som ønsker å starte med koreansk hudpleie, eller noen du mener bør sette i gang med en god hudpleierutine! Settet består av en skånsom og fuktighetsgivende rens som skummer lett i kontakt med vann, en toner som holder døde hudceller unna ved hjelp av melkeekstrakter, et serum som gir en umiddelbar glød, og en deilig fuktighetskrem som reparerer huden i dybden med innovative ingredienser. Passer til alle hudtyper.

Holiday Kit til henne

Dette settet er for kvinnen som ønsker å ta vare på huden sin og gi den en luksuriøs behandling, men som ikke ønsker å bruke all verdens tid på badet. Settet består av et dobbelrens sett bestående av en oljerens for å fjerne sminken og en vannrens for å rense i dybden, en eksfoliering som skånsomt fjerner døde hudceller og får frem babymyk og sminkeklar hud, en essens som jevner ut hudtonen og fukter i dybden, og en luksuriøs anti-aging krem med sjøperleekstrakter som gir umiddelbar spenst, glød og fukt.

Holiday Kit til han

Dette er settet for han som ikke har en hudpleierutine fra før av og vil ha en enkel innføring. Settet består av en enkel og frisk gel-rens som fjerner smuss og overflødig talg, et tonerserum som avkjøler huden etter barbering og strammer opp porene uten å tørke ut huden, og en mild fuktighetskrem som roer ned rødheter i huden og kan til og med brukes under øynene som øyekrem for å fjerne mørke ringer.

Holiday Sheetmask Kit

Dette settet er for sheetmask-elskeren, og inneholder 10 sheetmasker med ulike teksturer og egenskaper som kommer til å gi den beste pleien og gløden.

Lag ditt eget!

Finner du ikke det perfektet julegave-settet? Vi selger fløyelsposene separat slik at du kan lage ditt eget julegavesett! Eller ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å sette sammen den perfekte julegaven!

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *