Bli kvitt dobbelthaken med stil!

Vi kan endelig introdusere masken fra Avajar som strammer opp dobbelthaken og gir et slankt og definert kjeveparti! Se alt i vår nyeste video:

 

AVAJAR Perfect V Lifting Premium Mask

V-Lifting Premium Mask er den første masken på markedet som bruker et spesielt utviklet materiale som er svært elastisk og bidrar til å skape et naturlig løft i ansiktet. Masken gir en umiddelbar effekt som varer i opptil 12 timer. For langvarig resultat anbefales det å bruke masken hver dag, i minst 12 minutter, men helst opptil 60-120 minutter. Ved bruk over lenger tid vil dobbelthaken kunne reduseres, og kjevepartiet bli mer fremtredende og slankere. I tillegg til å gi ditt ansikt et løft uten kirurgi, er den også fullspekket med fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre, oppstrammende koffein og aldringsbekjempende kollagen. Essensen i masken er påført som en gel, og trekker godt inn i huden slik at du får maksimal effekt av de gode ingrediensene. Påfør masken enkelt ved å strekke den ut, plasser den ved midten av hakepartiet, og fest den komfortabelt ved ørene.

før og etter avajar

Før og etter vi testet V Lifting Avajar Mask

kjevemaske

kjevemaske

kjevemaske

Produktet har gått gjennom kliniske tester for å bevise sin effekt

 

AVAJAR Perfect V Lifting Premium Black Mask

Denne masken gjør akkurat det samme som sin søstermaske AVAJAR Perfect V Lifting Premium Mask men er spesielt utviklet for menn. Den er også sort i fargen og 1 cm lenger enn den rosa versjonen, men ellers har den samme effekt og ingredienser. Masken vil føre til at kjeven blir mer fremtredende og definert for en maskulin look. Festes på samme måte som den rosa masken ved å strekkes ut, plasseres på midten av hakepartier og festes ved ørene.

avajar black lifting mask

V Lifting Mask for menn

AVAJAR Perfect V Lifting Premium Eye Mask

Vi også fått inn Avajars øyemaske med samme effekt som kjevemaskene! Fullspekket med koffein, hyaluronsyre og andre pleiende ingredienser løfter denne masken opp området under øynene. Den vil også skånsomt bidra til at fettet under øynene reduseres slik at synligheten av poser også forsvinner etter hvert. Denne masken kan du også bruke på andre områder i ansiktet, som feks. i munnviken mot smilerynkene, eller i pannen mot “sinnarynken”.

øyemaske

Klinisk test: 4 uker med Avajar Eye Mask

øyemaske

Klinisk test: Smilerynkene etter 4 uker

øyemaske

Klinisk test: “Sinnarynken” etter 4 uker

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

2 svar til “Bli kvitt dobbelthaken med stil!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *