Hvordan bruke en modeling mask?

De berømte modeling maskene med en gummiaktig tekstur blir hyppig brukt på koreanske spa, og nå er de endelig tilgjengelig på SkinSecret! Vi har laget en liten video for å vise hvordan du bruker en slik en:

LINDSAY Cool Modeling Mask Cup

Denne modeling masken kommer i en kopp så du slipper å mikse pulveret i en separat bolle. Den inneholder også en påføringsskje som du kan måle med når du fyller på vann. Med et høyt innhold av algeekstrakter og magnesium gir den deg en effektiv detox, avkjøler huden, samt fjerner døde hudceller. Du får også en ny glød og dypere pleie enn en sheetmaske. Den virker også oppstrammende på store porer og passer til alle hudtyper. Bland inn 7 skjeer med lunkent vann og rør til masken får en gummi-aktig tekstur. Deretter smører du et tykt lag over hele ansiktet og venter i 10 minutter før du drar av masken, nedenifra og opp. Dette gjelder for alle våre modeling masks fra Lindsay.

LINDSAY Gold Modeling Mask Cup

Med et høyt innhold av algeekstrakter og gull gir denne modeling masken deg en jevnere hudtone samt fjerner døde hudceller på en skånsom måte. Den har også en oppstrammende anti-aging effekt og passer til alle hudtyper, spesielt de med moden hud.

LINDSAY Collagen Modeling Mask Cup

Denne masken gir huden din et naturlig løft, avkjøler huden, samt fjerner døde hudceller med sitt høye innhold av algeekstrakter og kollagen. Den inneholder også leire og er full av mineraler og kan brukes av alle hudtyper. Passer godt til de som ønsker mer spenst og elastisitet i huden.

LINDSAY Moisture Spirulina All-in One Modeling Mask

Med et høyt innhold av spirulina gir den huden din en skånsom detox og ny energi. Proppfull med antioksidanter og B-vitaminer bekjemper den grå og gusten hud som har mistet spenst og glød. Denne passer også til alle hudtyper og er reisevennlig siden forpakningen er flatpakket. Masken kommer i en reisevennlig forpakning.

LINDSAY Ice Hyaluronic All-in One Modeling Mask

Denne masken inneholder mye hyaluronsyre som gir huden din en boost av fukt som varer. Den inneholder også mynte som kjøler ned huden og bekjemper irritasjon og rødhet. I tillegg virker den oppstrammende på store porer og passer til alle hudtyper. Masken kommer i en reisevennlig forpakning.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *