Alt du trenger å vite om snegleslim i hudpleie!

Snegleslim, eller sneglesekret, er en av ingrediensene som får massevis av buzz om dagen. Det høres kanskje ekkelt ut, men om man klarer å legge fra seg den tanken vil huden absolutt nyte godt av denne superingrediensen. Her er alt du trenger å vite om snegleslim!

Hvorfor snegleslim?

Snegleslim er ganske enkelt sekret produsert av snegler, og på ingredienslister går det gjerne under navnet snail secretion filtrate eller SSF. I K-beauty verden har snegleslimet allerede rukket å bli en stor hit på grunn av sin tydelige effekt på huden, og vi i SkinSecret er også helt frelst. Ikke bare hjelper det til med å fukte huden, den naturlige kollagenproduksjonen får seg nemlig også en boost. Med andre ord er snegleslim en fantastisk anti-age ingrediens som gjør underverker om man ønsker frisk, glødene og ungdommelig hud. I tillegg hjelper ingrediensen til med å roe ned inflammasjon og rødhet, og den er rik på en rekke gode vitaminer og mineraler. Blant annet finner vi peptider, samt vitamin A og E som er helt supre antioksidanter.

Slik bruker du snegleslim

Enkelte ingredienser er bedre egnet for noen hudtyper enn for andre, men snegleslim er heldigvis en god match for alle! Til og med sensitiv og akneutsatt hud kan nyte godt av denne herligheten, og har du tørr eller moden hud passer den spesielt godt. Også andre ingredienser går fint sammen med snegleslim, og det kan gjerne kombineres med aktive ingredienser som retinol, AHA- og BHA-syre eller vitamin C.

Vi anbefaler

COSRX Advanced Snail

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence og COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream er to av våre store favoritter gjennom tidene. Dette er en essens og lettvektig fuktighetskrem fra COSRX sin populære snegleserie. Begge produktene inneholder over 90% snegleslim, trekker raskt inn i huden og gjør den umiddelbart jevnere og mer glødende. Vi digger å bruke de to sammen, og de er en helt perfekt kombo for alle som sliter med urenheter, kvisearr eller rynker. Produktene kan kjøpes hver for seg, men også som sett sammen med en avslappende sheetmaske – noe som er midt i blinken nå som både morsdag og valentinsdagen nærmer seg!

IUNIK Black Snail Restore Serum

For deg som sliter med tilbakevendende kviseutbrudd og akne, er dette serumet fra IUNIK helt ypperlig. Sammen med snegleslim inneholder serumet også urten centella asiatica, som effektivt roer ned inflammasjon og rødhet. Bakterieinfeksjoner motvirkes og nye urenheter og kviser vil forebygges, samtidig som huden blir både jevnere og glattere.

TIA’M Snail & Azulene Sleeping Mask

Om du ønsker å gi huden en skikkelig behandling, er sovemasker alltid et godt alternativ. Hudcellene jobber nemlig med å regenerere seg selv om natten, og derfor er det både tidseffektivt og lurt med sovemaske. Denne sovemasken fra TIA’M kan imidlertid også brukes både som fuktighetskrem og wash-off maske, men uansett hvordan du velger å påføre den vil den hjelpe til med å redusere arr, roe ned irritasjon og gi plenty med fuktighet. Superdeilig!

Kort oppsummert

Snegleslim er en superpopulær K-beauty ingrediens som gir godt med fuktighet og effektivt jevner ut hudtonen. Om du sliter med tidlige aldringstegn, tørrhet eller kvisearr vil dette være en god ingrediens for din hud. Alle hudtyper kan bruke snegleslim både morgen og kveld, og gjerne sammen med andre aktive ingredienser.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *