Prisvinnende hudpleie fra ASIS-TOBE

Vi digger å dele spennende nyheter med dere, og er superglade for å kunne annonsere vårt nyeste merke; ASIS-TOBE! Navnet er en sammensetning av de engelske ordene as is to be og reflekterer merkets filosofi om at god hudpleie kan være sunt, minimalistisk og enkel. Selv om merket ikke har eksistert lenger enn siden 2016, har ASIS-TOBE allerede rukket å bli et populært merke blant K-beauty tilhengere. Produktene deres er nemlig egnet for alle hudtyper, og de passer spesielt godt til sensitiv hud.

ASIS-TOBE startet først med få produkter, men har siden oppstarten utvidet sortimentet sitt med flere produkter som nå er tilgjengelige over hele verden. Produktene kjennetegnes ved at de inneholder aktive ingredienser som er testet av hudleger for ikke å irritere huden, og de bruker hypoallergeniske formler og ingredienser av høy kvalitet. Ikke rart merket allerede har blitt en kultfavoritt! Produktene er også klinisk testet slik at du kan bruke dem med trygghet, og i Korea har merket også mottatt priser for kvaliteten på produktene sine. 

Produktene vi har fått inn

Nyhetene vi har fått inn består av 7 ulike produkter. Her finner vi en vannbasert rens, toner, sheetmaske og serum, samt tre forskjellige fuktighetskremer. Felles for alle produktene er at de inneholder gode aktive ingredienser, og blant de som går igjen finner hyaluronsyre, niacinamid og centella asiatica.

PH Balancing Gel Cleanser

Denne vannbaserte rensen har en lav pH-verdi som er ideell for huden, samtidig som den inneholder næringsrike, beroligende og fuktighetsgivende ingredienser. Derfor evner den å rense huden godt uten å skape irritasjon, men vil heller virke skånsom og pleiende. En ypperlig rens til daglig bruk for alle hudtyper, også sensitive!

Hyaluronic Essential Toner

Om huden trenger en skikkelig boost av fuktighet, er det helt supert med en hyaluronsyre-toner. Ikke nok med at huden får umiddelbar og oppfriskende fuktighet, denne toneren inneholder også både probiotika og betaglukan som gjør en god jobb med å balansere og styrke hudbarrieren.

Daily Derma Solution

Dette er sheetmaske som er midt i blinken for inflammert, irritert og stresset hud. Her kombineres nemlig bambusvann, aloe vera og centella asiatica for å gi en kraftig beroligende behandling, med en deilig avkjølende effekt. Både sensitiv og akneutsatt hud kan nyte godt av denne godbiten!

Marine Collagen 81 Serum

Med 81% hydrolisert kollagen er dette serumet et ultimat anti-aging produkt for alle som ønsker glattere og spenstigere hud. Det vil også sørge for å hydrere i dybden, plumpe opp huden og gi en sunn glød. Samtidig finner vi også superingrediensene niacinamid og lakrisrotekstrakt som bidrar til en jevnere hudtone, og holder urenheter på avstand.

Rose Infusion Cream

Rose Infusion Cream er en av de tre fuktighetskremene vi har fått, og har rosevann og roseolje som sine nøkkelingredienser. Disse ingrediensene er kjent for gi huden et lysere og mer livlig uttrykk, samtidig som hudtonen jevnes ut. Kremen fukter godt og passer fint til dehydrert, tørr og gusten hud.

Aqua Boosting Cream

Denne fuktighetskremen gir huden det beste fra flere verdener, og tilfører fuktighet fra både vann og olje. Huden blir derfor fuktet nedover i hudlagene, samtidig som selve overflaten får en slags barriere som forhindrer tap av fuktighet i løpet av dagen. Resultatet blir en hud som er glattere, mykere og jevnere og den er en spesielt god match for moden, slapp eller tørr hud.

Fresh Relief Moisturizer

Om du har fet, dehydrert eller akneutsatt hud anbefaler vi denne varianten. Fuktighetskremen gir forfriskende og beroligende fuktighet, absorberes lett og holder hudens oljeproduksjon i sjakk. Nøkkelingrediensene er centella asiatica og trollhassel, som motvirker inflammasjon og lindrer akneutbrudd. Dette gjør den til en super krem også når været etterhvert begynner å bli litt varmere!

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *