Enkel rutine for brightening og anti-age

En ting er sikkert og visst; for å forhindre dannelse av tidlige aldringstegn og holde huden hydrert er det viktig med riktige produkter. Det betyr ikke at hudpleierutinen nødvendigvis må bestå av et titalls steg og man kommer langt med noen få produkter. Vi har satt sammen enkel rutine i seks steg som bidrar til en lys og jevn hudtone med en glatt og spenstig tekstur!

Brightening og anti-age rutine

Rens: KLAVUU Pure Pearlsation pH Balancing Quick Cleansing Pad

Uansett hvilke resultater man ønsker seg på sikt, bør enhver rutine starte med rens. Spesielt dersom du ønsker å bevare hudens ungdommelighet er det viktig å rense huden skikkelig både morgen og kveld. Vi anbefaler å styre unna sminkeserviettene, men om du likevel ønsker et effektivt og enkelt alternativ er KLAVUU Pure Pearlsation pH Balancing Quick Cleansing Pad et supert alternativ. Den har en ideell pH-verdi og bidrar til en balansert og frisk hud, samtidig som døde hudceller eksfolieres vekk.

Toner: I’M FROM Rice Toner

I’M FROM Rice Toner er en av våre store favoritter og inneholder hele 77% risekstrakt. Dette er en fantastisk ingrediens som har en lang tradisjon i asiatisk hudpleie på grunn av sin evne til å jevne ut og lyse opp hudtonen på naturlig vis. Toneren hjelper til med å blekne arr og misfarging, samtidig som huden får en frisk glød. En ypperlig anti-age toner!

Serum: PURITO Pure Vitamin C Serum

En annen super anti-age ingrediens er vitamin C. Vi digger PURITO Pure Vitamin C som er mild mot huden til tross for at man ser synlige resultater. C-vitamin gjør en god jobb med å stimulere hudens kollagenproduksjon, beskytte mot forurensing og UV-stråling, samt jevne ut hudtonen. I tillegg hjelper serumet til med holde huden hydrert, fuktet og plumpet, som igjen gjør aldringstegn mindre fremtredende.

Øyekrem: KLAVUU White Pearlsation Completed Revitalizing Pearl Eye Cream

Huden rundt øynene er den mest delikate i ansiktet, og er gjerne der vi begynner å se aldringstegn først. Derfor er det ekstra viktig å tilføre godt med fuktighet i dette området, og KLAVUU White Pearlsation Completed Revitalizing Pearl Eye Cream får jobben gjort! Både fine linjer og mørke ringer motvirkes, og luksuriøs perleekstrakt gir et umiddelbart våkent uttrykk.

Fuktighetskrem: D’ALBA PIEDMONT Peptide No-Sebum Repair Cream

Se også gjerne etter aktive ingredienser når du skal velge fuktighetskrem. D’ALBA PIEDMONT Peptide No-Sebum Repair Cream inneholder en rekke godbiter som gjør underverker for huden og hjelper til med den naturlige cellefornyelsen. På ingredienslisten finner vi blant annet hyaluronsyre, niacinamid og ceramider, sammen med en rekke pleiende og beroligende planteekstrakter. En herlig cocktail for frisk, glatt og spenstig hud!

Solkrem: D’ALBA PIEDMONT UV Essence Waterfull Sun Cream

Sist men ikke minst, er solkrem faktisk det viktigste steget i en anti-age rutine. Mange har kanskje vært litt slappe på dette steget de siste månedene, men nå som det går mot lysere tider bør dette huskes hver eneste dag! UV-stråler er nemlig hudens største fiende når det kommer til tidlige aldringstegn, så her gjelder det å være konsistent. D’ALBA PIEDMONT UV Essence Waterfull Sun Cream har den høyeste solfaktoren og gir god beskyttelse, samtidig som solkremen også jobber med jevne ut huden og forbedre elastisiteten.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *