Anti-aging for moden hud

Ettersom man blir eldre, forandrer kroppen seg mye, og det samme kan også sies for huden din. Allerede fra 20-årsalderen og når en nærmer seg fylte 30 år blir hudens øverste lag tynnere, og huden blir i tillegg slappere og mister elastisitet. Akkurat hvordan enkeltes hud eldes er avhengig av ulike faktorer som miljø, vær, livsstil, diett og gener, men det finnes selvsagt tiltak en kan iverksette for å holde aldringstegnene unna.

1. Styr unna harde skrubber og renser

Uansett alder, bør en behandle huden sin forsiktig, men dette gjelder spesielt for de med sensitiv eller moden hud. I stedet for kraftige skrubber og uttørkende renser, velg heller produkter som tilfører fuktighet.

2. Bruk solfaktor

Stråling fra solen står for opp til 80% av hudens aldring (i tillegg til 90% av alle hudkrefttilfellene, ifølge Kreftforeningen), så når vi anbefaler dere å bruke solfaktor hver dag, er det ikke bare noe vi sier. Ta vare på både hud og helse, og bruk en solfaktor som beskytter mot både UVA- og UVB-stråling hver dag du er ute i dagslys, selv om solen ikke skinner.

Finn en solfaktor som passer din hudtype her!

3. Innfør anti-aging produkter i hudpleierutinen din

Det kan være vanskelig å vite når en bør begynne å bruke anti-age produkter. Vårt råd er: så tidlig som mulig! Ved å velge produkter som inneholder fuktighetsgivende (og fuktighetsholdende), cellefornyende ingredienser, i tillegg til ingredienser som øker produksjonen av kollagen og elastin, hjelper du huden din godt på vei.

 

Vi har satt sammen en supert anti-aging hudpleierutine som hjelper deg i gang:

Oljerens: BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Purifying

Fjern all sminke, svette og smuss med Purifying-versjonen av den evig populære oljerensen fra Banila. Rensen er skånsom men effektiv, og inneholder også oljer fra arganfrukten og primrose, kamille- og lakrisekstrakt, som roer ned huden.

Vannbasert rens: d’Alba Piedmont Peptide No-Sebum Mild Gel Cleanser

Denne vannbaserte rensen er en mild gelrens som skånsom mot huden, samtidig som den virkelig går i dybden og renser porene. Rensen fjerner effektivt hudormer, men etterlater ikke huden stram eller tørr. Den har også en unik blanding av hvit trøffel, er naturlig rik på antioksidanter, BHA-ingredienser og en optimal pH-verdi som til sammen balanserer huden og minimerer pigmentflekker.

Toner: I’m From Rice Toner

Risvann har i mange hundreår blitt brukt av koreanske kvinner i hudpleie, og det med god grunn. Ris er nemlig proppfull av antioksidanter, vitamin B og E, som sammen gir spenst og glød, samtidig som E-vitaminene hjelper med å beskytte huden.

Serum: d’Alba Piedmont White Truffle Intensive Ampoule

Hovedingrediensen i denne ampullen er italiensk hvit trøffel – vi har skrevet en hel artikkel om hvorfor vi elsker denne ingrediensen som du kan lese her, men kort oppsummert er trøffelen naturlig rik på vitamin C og vitamin B12, som er kjent for å øke cellefornyelsen og motvirke pigmentflekker. I tillegg inneholder serumet kaviar, som i likhet med hvit trøffel er stappfull av mineraler og vitaminer som forhindrer gusten og tørr hud. En perfekt kombinasjon for de som ønsker å jevne ut hudtonen og hudteksturen.

Fuktighetskrem: d’Alba Piedmont Ampoule Balm White Truffle Anti-Wrinkle Cream

Denne luksuriøse fuktighetskremen inneholder hvit trøffel, som virkelig er en superfood for huden. Fuktighetskremen inneholder også oljer fra avokado og druekjerner, hyaluronsyre, i tillegg til peptider og ceramider som beskytter og styrker huden. Dette er en krem som stimulerer kollagen- og elastinproduksjonen, og er derfor den perfekte avslutningen på en anti-aging rutine.

Kjøp rutinen for anti-aging

For deg som ønsker å begynne med hele rutinen har vi satt sammen et sett med alle produktene:

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *