Våre beste fuktmasker for tørr vinterhud

De siste månedene har vi gjennom flere artikler påpekt viktigheten med å ta ekstra godt vare på huden om vinteren. Når temperaturen kryper nedover gradestokken og luften blir tørrere anbefaler vi alltid å følge med på hvordan huden forandrer seg, og være tidlig ute med å bytte ut produkter som passer årstiden bedre – som for eksempel å bytte fra en skummende rens til en gelrens med mer kremete konsistens, eller å bruke en tykkere fuktighetskrem i slutten av rutinen. Et av tipsene vi alltid gir er å bruke fuktighetsgivende masker når huden trenger en ekstra boost, og i denne artikkelen har vi samlet våre beste ansiktsmasker til tørr vinterhud.

Sheetmasker

Det er ingen hemmelighet at vi i SkinSecret er skikkelig sheetmaske-entusiaster, og spesielt begeistret er vi for Neogen sine superpopulære Capsule Masks, som hos oss kommer i to versjoner. Ikke bare er de gode på å gi dyp fuktighet og pleie men også glød og spenst til sliten hud. Hvis du lider av stram og tørr hud spesielt på vinteren anbefaler vi Super Hydra Capsule Mask som inneholder hyaluronsyre i nanostørrelse som trenger dypt inn under hudoverflaten og øker fuktnivået i huden på en effektiv måte. Ønsker du i tillegg hjelp til å jevne ut hudtonen, er Super Shiny Capsule Mask den rette for deg, da den også inneholder melkeekstrakter som lysner både kvisearr og pigmentflekker. Disse Capsule maskene finnes også i bokser med 5 masker.

Beauugreen har også noen fantastiske sheetmasker med ingredienser som aloe vera, grønn te, ginseng og kollagen, som alle har hydrerende, pleiende og oppstrammende effekter. Hva med å prøve Beaugreens sheetmaske kit som inneholder seks forskjellige masker for å finne ut hva som er din favoritt? Kjør en sheetmaske-utfordring og bruk én maske hver kveld i seks dager for å kickstarte hydreringen!

Wash-off maske

Ikke bare er honningmasken fra I’m from en favoritt blant oss, men også hos våre kunder hvis vi går ut ifra omtalene fra dere! Denne wash-off masken inneholder nesten 40% naturlig honning fra Jiri-fjellet i Sør-Korea og har en herlig duft. Honningens gode antibakterielle egenskaper og høye innhold av antioksidanter gjør at irritert hud roes ned, samtidig som huden får intens fukt og pleie. Denne masken gir umiddelbare resultater, og etter bare en gangs bruk vil huden føles spenstigere og glødende.

Sovemasker

Hvis du virkelig ønsker å pleie huden, kan du bytte ut nattkremen din med en sovemaske. Nøkkelingrediensen i COSRXs Rice Overnight Spa Mask er risekstrakt som gir huden næring, fukt og glød, i tillegg til vitamin B som trekker til seg og holder på fukt. Sliter du med ujevn hudtekstur, er dette en utjevnende maske som virkelig hjelper.

Om du har tørr og nærmest flassete hud vil COSRXs Honey Overnight Spa Mask være redningen, med hele 87,26% av stjerneingrediensen propolis som styrker hudbarrieren og holder på fukten i huden. Resultatet morgenen etter er mer hydrert og spenstigere hud.

Er oljete hud, kviser eller acne et større problem hos deg, anbefaler vi Low pH BHA Overnight Mask, som med sitt innhold av centella-ekstrakter og 0,9% BHA-syre beroliger røde partier, reduserer urenheter og skånsomt eksfolierer døde hudceller gjennom natten.

Fortsatt tørr hud?

Hvis du har prøvd utallige fuktmasker og allikevel opplever tørr og sår hud på vinteren kan det være at luften rundt deg er altfor tørr. I tørr luft fordamper fuktigheten fra huden lettere, og når vi i tillegg skrur opp varmen i vintermånedene, blir ikke saken noe bedre.

Så hvis du sliter med stram hud, flassete hud, eksem eller psoriasis på vinteren, kan det være verdt å investere i en luftfukter for å hjelpe huden på vei. Vår luftfukter er en stillegående og ultrasonisk luftfukter som bruker høye frekvenser for å omgjøre vannet til damp – perfekt til å ha på soverommet.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *