Anti-aging solkremen som både gir beskyttelse og spenst

Det er ikke sjelden vi påpeker hvor viktig det er å bruke solfaktor hver dag. Ikke bare for å beskytte huden mot farlige UVA- og UVB-stråler fra solen, men også fordi solen er en av de største synderne når det gjelder aldring. Så hva om vi forteller deg at det faktisk finnes en solkrem som ikke bare beskytter huden, men som også er proppfull av anti-age ingredienser? Les videre for å finne ut hvilken!

Derfor må du bruke solfaktor

Visste du at stråling fra solen står for opptil 80% av hudens aldring? UV-strålene øker aldringshastigheten både ved at hudcellene blir direkte skadet, men også gjennom å skade fettstoffer og bindevevet mellom hudcellene. Resultatet er rynker og en læraktig tekstur uten spenst. Og enda viktigere: i 9 av 10 tilfeller av hudkreft er det UVA- og UVB-stråler som står bak. Det er altså viktig å beskytte seg, ikke bare for hudens del, men også for helsens. I sommerhalvåret bør man minst bruke solfaktor 30, mens i solfattige Norge skal det holde med faktor 15 på vinteren.

Forskjellen på vestlige og koreanske solkremer

Ikke bare beskytter koreanske solkremer bedre, pga PA++++ merkingen som forklarer hvor godt solkremen beskytter mot UVA, men både teksturen og lukten er svært ulik fra vestlige solkremer. Som regel har de en mye lettere konsistens som er mer behagelig å smøre i ansiktet, og har gjerne en mer nøytral lukt. De etterlater heller ikke en hvit hinne på huden også kjent som “white cast”. Og det beste av alt: ofte inneholder de pleiende ingredienser som er gode og beroligende, som vil si at samtidig som huden beskyttes, får du også en god dose pleie med på kjøpet.

Vi lanserer D’Alba UV Essence Waterfull Sun Cream!

En solkrem som gir huden spenst samtidig som den beskytter mot UVA- og UVB-stråling høres nesten for godt ut til å være sant. Men d’Alba Piedmont har faktisk greid det! Solkremen UV Essence Waterfull har foruten solfaktor 50+ PA++++ også en rekke ingredienser som både er anti-aging og som virker utjevnende på hudtonen. Som med alle d’Alba Piedmont sine produkter, inneholder solkremen ekslusiv hvit trøffel, en skikkelig vitaminbombe for moden hud. Hvite trøfler inneholder nemlig naturlig mye vitamin C og B12, som fjerner hyperpigmenteringer og jevner ut hudtonen, i tillegg til vitamin B3 og B6 som er kjente for å reparere tørr og skadet hud, og som også forhindrer at huden blir irritert.

Les også: hvit trøffel – en superfood for huden

 

Solkremen inneholder også vinekstrakt, som beskytter mot frie radikaler, i tillegg til beroligende og anti-inflammatoriske ekstrakter fra en av våre absolutte favorittplanter, centella asiatica. Sist men ikke minst har den også en god dose av superingrediensen niacinamide (vitamin B3), som er kjent for å forhindre sjenerende pigmentering og tørrhet i huden, samtidig som den lindrer sensitiv og irritert hud. Niacinamidene øker også produksjonen av fettstoffer i huden, noe som resulterer i en mer spenstig og elastisk hud.

Waterfull Sun Cream har en ultralett konsistens som trekker raskt inn i huden uten å være klissete eller fet. Den har en unik tre-stegs funksjon – ikke bare beskytter den mot farlig stråling fra solen, den jevner også ut huden, samtidig som den forhindrer rynker og fine linjer. Solkremen passer til alle hudtyper, men særlig til de med tørr til kombinasjonshud, eller de med moden hud vil ha glede av denne.

Kjøp den her:

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *