Aylas utrolige forvandling med koreansk hudpleie

Ayla har en trøblete kombinasjonshud og brukte flere tusen kroner på hudpleieprodukter som ikke gjorde noe for huden hennes, før hun fikk en personlig konsultasjon av SkinSecret, prøvde koreansk hudpleie for første gang, og merket forskjell allerede etter første kveld! Dette er historien om Aylas kombinasjonhud:

Jeg har en kombinasjonshud med ganske fet t-sone, og fikk problemer med kviser og sorte hudormer da jeg begynte på videregående skole. Før dette hadde jeg en helt problemfri hud, med unntak av en kvise her og der. I dag får jeg ofte utbrudd ved klimaendringer, som skjer ganske ofte for min del da jeg jobber på havet hvor luften er veldig tørr. Jeg har altså en kombinasjonshud med kviseutbrudd!

Mitt møte med koreansk hudpleie

Før jeg fant løsningen i koreansk hudpleie, prøvde jeg det meste av hudpleieprodukter, og de fleste fungerte i noen uker før det endte opp med at huden min ble verre enn den var i utgangspunktet. Etter å ha brukt flere tusen kroner på hudpleieprodukter som ikke gjorde noe for huden min, søkte jeg rundt på Internett og kom over SkinSecret. Jeg hadde lest og hørt mye bra om koreansk hudpleie, så jeg bestemte meg for å teste det ut i og med at huden min ikke kunne bli stort verre. På SkinSecret fant jeg frem til “personlig konsultasjon”, fylte ut et skjema og sendte inn, hvor jeg etter kort tid fikk anbefalt en skreddersydd hudpleierutine tilpasset min hud og mine hudutfordringer. Jeg endte opp med å bestille de anbefalte produktene, og merket allerede etter første kveld at produktene føltes forskjellig fra de jeg hadde brukt tidligere. Huden min så ikke lenger gufsen ut og føltes fuktig og hydrert. Etter to uker med de nye produktene var nesten alle småkviser og nupper borte og huden min hadde fått en mye jevnere hudtone. Selv om jeg fortsatt har har litt hudormer, er huden min bedre enn noen gang og ser frisk og ren ut.

Min hudpleierutine

Dette er produktene jeg startet med:

Oljerens: COSRX Low pH First Cleansing Milk Gel

Vannrens: COSRX Salicylic Daily Gentle Cleanser

Skrubb: COSRX One Step Original Clear Pad

Toner: TIA’M Centella Face Calming Toner

Toner/Serum: COSRX Two In One Poreless Power Liquid

Serum 2: COSRX BHA Blackhead Power Liquid

Øyekrem: COSRX Honey Ceramide Eye Cream

Fuktighetskrem: JUMISO Have A Good Cream Snail & Centella

Solfaktor: SKIN & LAB Fre C Sun Lotion

 

Etter jeg begynte med denne rutinen og ble vant til produktene, har jeg tilført flere produkter til hudpleierutinen min:

Trippelrens: BOOM DE AH DAH Trippelrens kit

Serum: COSRX Centella Blemish Ampoule

Fuktighetskrem: COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream

Maske: COSRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight Spa Mask

 

Og jeg bruker denne rolleren nesten hver morgen og kveld for å øke blodsirkulasjonen og redusere hovenhet i ansiktet:

Facial Roller Rose Quartz

Fortalt av Ayla, 22 år

Vi takker Ayla for at hun ville dele sin historie med oss! Ønsker du å dele din historie med våre lesere? Ta kontakt med oss.

Skrevet av

SkinSecret logo

SkinSecret

SkinSecret tilbyr kvinner og menn de aller beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og vakker hud, og vårt mål er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *