Bean-serien fra MIXSOON

Hvis du er kjent med MIXSOON så er du garantert godt kjent med Bean Essence – men visste du at MIXSOON har flere produkter i samme serie? Bean, eller søyabønner, er nemlig en effektiv hudpleieingrediens med mange gode egenskaper. I dag forklarer vi hvorfor denne blir brukt i hudpleie, hva den gjør for huden og hvorfor du bør teste ut ingrediensen i din hudpleierutine! 

Hvorfor brukes soyaekstrakt i hudpleie? 

Soya har blitt mer og mer populært å bruke i hudpleieprodukter, og merker som både Round Lab og MIXSOON har flere produkter som inneholder inngrediensen. Grunnen til at soya har blitt så populært er på grunn av sin evne til å bidra til en sunn og frisk hud. Under har vi samlet topp 4 grunner til hvorfor ingrediensen ofte blir brukt i hudpleie! 

  1. Anti-inflammatorisk: Soyaekstrakt har anti-inflammatoriske egenskaper, og kan derfor bidra til å roe ned irritert hud. 
  2. Full av næring: Soyaekstrakt inneholder vitaminer, mineraler og proteiner, som alle spiller en viktig rolle hvis man ønsker en sunn og frisk hud. 
  3. Fuktighetsgivende: Soyaekstrakt er en naturlig mykgjørende ingrediens som kan bidra til å fukte og hydrere huden, og forbedre hudteksturen. Ingrediensen kan derfor være super for tørr og kan bidra til å gi en myk og smidig hud.
  4. Jevne ut hudtonen: Soyaekstrakt kan hjelpe til med å jevne ut hudtonen. Dette er på grunn av soya sitt høye innhold av vitamin C som er kjent for å forebygge og behandle pigmentflekker

Produkter fra MIXSOON sin bean-serie

MIXSOON Bean Essence

MIXSOON Bean Essence er en av Mixsoon sine bestselgere og stjerneprodukter! Essensen hjelper til med å forbedre hudteksturen ved å skånsomt eksfoliere bort døde hudceller fra overflaten for å få frem en jevnere og mer glødende hud. Den inneholder masse næring for huden som soyabønneekstrakt og granatepleekstrakt som vil hjelpe til med å hydrere og pleie huden. Antioksidantene i Bean Essence styrker huden og balanserer hudens naturlige fukt- og oljebalanse. Denne passer til alle hudtyper og vil etterlate huden med en dewy og fin glød.

MIXSOON Bean Cream

MIXSOON Bean Cream er utviklet for å tilføre dyp fuktighets til alle hudtyper og gir huden en ny og frisk glød! Stjerneingrediensen i kremen er selvfølgelig soyabønneekstrakt som sørger for å tilføre antioksidanter, balansere olje- og fuktbalansen og huden og styrke hudbarrieren. I tillegg inneholder den meadowfoam-frøolje (engskum) som etterlater huden myk og glatt, og pære-ekstrakt som pleier huden og forbedrer elastisiteten. En supergod og mykgjørende krem!

MIXSOON Bean Cleansing Oil

En lett og pleiende oljebasert rens som er fomulert med massevis av pleiende soyabønneolje! MIXSOON Bean Cleansing Oil er en mild, men effektiv rens, som fjerner alt fra sminke til overflødig olje, og etterlater huden ren og godt fuktet. På ingredienslisten finner du blant annet soyabønne, pære- og granatepleekstrakt, som gjør at den har et høyt innhold av aminosyrer og antioksidanter. Oljerensen jevner ut huden, tilfører vitaminer og pleier huden for en strålene og sunn hud!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *