Bli kvitt rødhet og hovenhet med Derma Cooler

Tidligere i år kom jeg over et nytt redskap i Korea som hjelper mot røde og varme kinn, og hovent ansikt om morgenen. Dette vet jeg mange sliter med, i tillegg til meg selv, så i dag skal jeg vise hvordan du kan bruke en Derma Cooler til å redusere disse utfordringene.

Hva er en Derma Cooler?

En Derma Cooler er et praktisk redskap som består av et ergonomisk håndtak med rund metallplate som masseres mot huden. Bak metallplaten er det en unik gelblanding som holder seg kjølig og sørger for en behagelig og avkjølende massasje. Derma Cooleren oppbevares i kjøleskapet slik at metallplaten blir kjølig, men kan også legges i fryseren 5-10 minutter før man skal bruke den, for å få samme kjølige effekt. Den skal brukes sammen med en fuktighetskrem eller en avkjølende gelkrem som f.eks COSRX Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream, og du starter fra kinnene og masserer utover med sirkulære bevegelser. Den kan brukes i øyeområdet men kun ved å bruke et lett trykk, og også over akne og kviser med et lettere trykk.

derma cooler skinsecret

Fordeler for huden

Jeg kom over Derma Cooler i Korea tidligere i år har siden brukt den som en del av min hudpleierutine (morgen og/eller kveld) hver eneste dag.  Den har hjulpet mot hovenhet jeg opplever om morgenen, spesielt rundt øynene, i tillegg til å lindre og gi mine røde og varme kinn en øyeblikkelig avkjøling. Hvis du opplever hovenhet i ansiktet om morgenen, har en svekket hudbarriere, har overeksfoliert huden eller får varm hud ved temperaturforskjeller, så anbefaler jeg Derma Cooler på det sterkeste.

Når det er sagt har den også andre fordeler for huden. Ved hjelp av dens kalde metallplate som senker hudens temperatur vil hudens elastisitet og kollagenproduksjon øke. Dette fører til mindre rynker og fine linjer, og en mer ungdommelig og spenstig hud.

Derma Cooler virker også avslappende på en anspent kjevemuskulatur eller anspente ansiktsmuskler generelt, og byr på en avkjølende ansiktsmassasje og lymfedrenasje.

Andre bruksområder

Du kan også bruke Derma Cooler på støle og vonde muskler på kroppen og i nakken, eller på solbrenthet og kløende insektsbitt. Jeg anbefaler at du da bruker den sammen med en lindrende aloe vera krem som COSRX Aloe Vera Oil-Free Moisture Cream for best effekt.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *