Bruk av snegler i koreansk hudpleie

Snegleslim – en mirakel-ingrediens for huden

Snegleslim i hudpleieprodukter har lenge vært vanlig i Sør-Korea, og det heller ikke rart med tanke på hvor mange fordeler slimet har for huden. Ikke bare er snegleslim kjent for å virke antiaging, men den beskytter mot skadelig stråling, roer ned sår og rød hud, og mange hevder at den reparerer huden bedre enn aloe vera. Men hva skjer egentlig med sneglene i denne prosessen?

Mørke og varme rom

Til vår og mange andres lettelse blir ingen snegler skadet. Det finnes gårder som driver med oppdrett av hagesnegler spesielt for hudpleie. Disse sneglene får fritt bevege seg rundt i frodige og fuktige omgivelser, i tillegg til at de fores med næringsrik mat, slik at snegleslimet de produserer er av høyeste kvalitet. Når sneglene skal produsere snegleslim, blir de plassert oppå en myk netting med små hull i et varmt og mørkt rom. Varmen fører til at sneglene produserer mer slim enn vanlig slik at nettingen kan fange det opp og føre det videre ned i en beholder. Etterpå blir sneglene returnert tilbake til gården og slimet blir filtrert og brukt til å lage hudpleieprodukter.

Våre fantastiske snegleslimprodukter:

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja