Derfor bør du velge COSRX Cleansing Powder

2019 er året hvor COSRX lanserer en rekke nye produkter, og et av de mest innovative de nylig har lansert er COSRX Low pH Centella Cleansing Powder som inneholder 30 små kapsler med rensepulver. I dag forklarer jeg hva som gjør dette produktet så unikt og hvordan det kan brukes til både ansikt og kropp.

Rens med maisstivelse og enzymer

COSRX Low pH Centella Cleansing Powder er først og fremst en vannbasert rens som brukes etter oljerens, og som renser i dybden:

how to centella powder wash

Rensepulveret i COSRX Low pH Centella Cleansing Powder er sammensatt av maisstivelse, to typer av enzymer (protease og lipase), centella asiatica og andre EWG-godkjente ingredienser. Rett og slett en passende rens for alle hudtyper, selv de mest sensitive. Enzymene protease og lipase jobber aktivt med å holde talgproduksjonen balansert, eksfoliere bort døde hudceller og hudormer. Ingrediensen centella asiatica er aminosyren som kommer til å roe ned eventuell irritasjon eller rødhet.

Unik pH verdi

I motsetning til andre pulverbaserte renser har COSRX Low pH Centella Cleansing Powder en pH-verdi som er tilpasset hudens egen sunne pH-verdi. Den tar vare på hudens surhetsgrad og sørger for at overflaten er balansert og sunn. Dette fører til at den ikke etterlater huden tørr og stram, men heller en følelse av lett fukt. Som andre pulverrenser er denne også mildt eksfolierende og kan brukes hver dag for å holde døde hudceller unna.

Reisevennlig

COSRX Low pH Centella Cleansing Powder er reisevennlig og lett å ha med seg overalt, enten man skal til varmere strøk, en helgetur til storbyen eller på langtur i skogen. Kapslene veier ingenting og man kan enkel porsjonere og planlegge på forhånd før man drar ut på reise. Innpakningen gjør de hygieniske og er også også perfekte å ha med seg på trening.

Flere bruksområder

COSRX Low pH Centella Cleansing Powder er ikke kun en rens, den har flere bruksområder:

1. Skummaske

Skum opp produktet og påfør på ansiktet. La virke i 5-10 minutter før du vasker av.

2. Fotpleie

Påfør et par dråper på pulveret og gni på hæler og andre røffe partier på føttene.

3. Hårpleie

Bland pulveret med litt shampoo og masser inn i hodebunnen for en eksfolierende og fuktighetsgivende effekt.

4. Kroppspleie

Bland pulveret med litt kroppssåpe for en mildt eksfolierende og fuktighetsgivende effekt.

5. Dyprens av huden

Bland pulveret sammen med COSRX Good Morning Gel Cleanser for en optimal effekt mot urenheter.

6. Dobbelrens

Bruk sammen med COSRX Low pH First Cleansing Milk Gel for en skånsom dobbelrens.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *