Derfor elsker vi aloe vera!

Det er nok flere av dere som ble smurt inn med aloe vera som barn for å lindre solbrent hud. Og fortsatt er det nok mange med foreldre som sverger til denne planten til dette formålet. Selv om det er trygt å bruke aloe vera rett fra planten, er det også en populær ingrediens i koreanske hudpleieprodukter. I dette innlegget deler vi våre aloe vera-favoritter, og introduserer en fresh nyhet fra Jumiso: Super Soothing Cica & Aloe Facial Serum!

Hva er aloe vera?

Aloe vera er en type sukkulentplante som karakteriseres av sine tykke og spisse blader. Inni bladene har den en tykk og klissete gel som er proppfull av vann. Det er denne gelen som har de gode egenskapene vi assosierer med aloe vera, den inneholder nemlig gunstige vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioksidanter.

Fordelene med aloe vera

Aloe vera er gjerne mest kjent som en beroligende og avkjølende ingrediens. Dermed er den ypperlig både på sår og sensitiv hud, men også for akneutsatte hudtyper, da den har anti-bakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper. Aloe vera kan regnes som en anti-agingingrediens, da den både har antioksidanter i form av polyphenol, som vil beskytte huden mot skadelige frie radikaler, samt stoffet sterol, som stimulerer produksjonen av kollagen og hyaluronsyre. Ikke minst vil aloe vera også tilføre huden massevis av fukt, slik at huden enkelt holder seg spenstig og smidig.

Våre beste produkter med aloe vera

Nyhet! Jumiso Super Soothing Cica & Aloe Facial Serum

Splitter nye Jumiso Super Soothing Cica & Aloe Facial Serum er et beroligende og styrkende serum med høykonsentrert ekstrakt fra både centella asiatica (41%) og aloe vera (31%). Den har en litt tykkere konsistens som etterlater huden myk og glødende. I tillegg til centella og aloe vera har serumet også 7 typer hyaluronsyrer og 17 typer aminosyrer, som sammen med probiotiske ingredienser sørger for en sunn hudbarriere. Super Soothing Cica & Aloe Facial Serum inneholder naturlig BHA fra hvitpil og niacinamide, som over tid vil gi deg en jevnere hud.

COSRX Aloe Soothing Sun Cream

Superpopulære Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ fra COSRX fungerer både som høyfaktor solbeskyttelse og hudpleie i ett. Solkremen inneholder fuktighetsgivende ingredienser som glyserin, men stjerneingrediensen er aloe vera, som sørger for å holde huden myk og fuktet hele dagen. Ikke rart denne er en bestselger året rundt!

Avkjølende og beroligende sheetmasker

En rekke av våre sheetmasker inneholder også aloe vera, og det fine med disse er at de kan brukes av alle hudtyper, selv sensitive! Vi foretrekker å bruke sheetmaskene når huden er opphetet og rød, som for eksempel etter en hard treningsøkt, eller hvis huden har blitt solbrent. Tips! Oppbevar gjerne disse maskene i kjøleskapet for en ekstra avkjølende effekt.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *