NYHET: COSRX Pure Fit Cica Line

Her er nyheten fra COSRX som mange av dere har ventet på: endelig er COSRX Pure Fit Cica Line tilgjengelig på SkinSecret!

Ingrediensene

Nyhetene inneholder COSRX sin unike CICA-7 Complex, som er satt sammen av ingredienser utvunnet fra centellaplanten: centella asiatica ekstrakt, ekstrakter fra bladene og røttene, samt Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid og Madecassoside. Disse ingrediensene sørger for at alle produktene i Pure Fit Cica-serien fukter, lindrer og beskytter godt. De fungerer også utmerket på sensitiv, rødlig og inflammert hud, da de er uten parfyme, og kan brukes av alle hudtyper.

4 nye cica-produkter

Vi har tatt inn hele serien bestående av vannbasert rens, toner, serum og fuktighetskrem.

COSRX Pure Fit Cica Cleanser

Pure Fit Cica Cleanser har en lav pH-verdi som balanserer huden, og en deilig kremete konsistens som ikke tørker den ut. Den passer spesielt godt til de med dehydrert og sensitiv hud, men alle hudtyper kan bruke denne.

COSRX Pure Fit Cica Toner

Pure Fit Cica Toner lindrer rødhet og eventuelle irritasjoner man har i huden. Toneren har en vannaktig konsistens som trekker raskt inn og fukter i dybden, og du kan til og med påføre den i flere lag på huden à la 7-skin metoden, eller du kan fylle den opp på en sprayflaske og bruke den som beroligende mist.

COSRX Pure Fit Cica Serum

Pure Fit Cica Serum virker beroligende på inflammert hud, samtidig som den har anti-aging egenskaper i form av Madecassoside og Asiatic Acid og ekstrakt fra strandfuru. Pure Fit Cica Serum er super for deg med sensitiv og akneutsatt hud, og for deg som til tider sliter med kløe og eksem.

COSRX Pure Fit Cica Cream

Denne kremen ble revet ut av hyllene våre da vi la den ut som gratis kampanjeprodukt tidligere denne måneden, og flere har i etterkant sendt oss meldinger med forespørsler på om vi kan ta inn denne kremen, og det med god grunn!

Pure Fit Cica Cream med sin CICA-7 Complex, strandfuru, hyaluronsyre, bievoks og planteoljer sørger både for å fukte huden i dybden, samtidig som den forsegler fukten slik at den ikke fordamper fra overflaten. Pure Fit Cica Cream er en kjempefin fuktighetskrem for tørr til normal hud, men fetere hudtyper kan også bruke den, for eksempel som nattkrem. Dette er også en super krem for deg som sliter med rosacea, rødhet og kløende hud.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *