Det perfekte serumet for din alder!

Å bruke et serum morgen og kveld er en av de viktigste ingrediensene i en god hudpleierutine. I dag skal vi systematisere de ulike serumene vi har og forklare hvilke som passer til ulike aldersgrupper.

Tenårene

Tenåringshud kan være problemfri det ene øyeblikket og en total katastrofe med kviseutbrudd i det andre. Det er aldri for tidlig å starte med et mildt og pleiende serum som vil roe ned huden, fukte og holde eventuelle betennelser fra kviser i sjakk. Vi anbefaler COSRX Centella Blemish Ampoule som er et av våre mildeste serumer. Denne har hjulpet både kunder med dype kviser, samt rødheter og annen irritasjon.

20-årene

Dette er den perfekte tiden å pleie huden sin med et serum som kommer til å forhindre urenheter, kvisearr og aldringstegn! Forebygg nå før det er for sent. Vi anbefaler JUMISO All Day Vitamin Serum, som er magi på en liten flaske. Med 5% c-vitamin er dette serumet ikke for sterkt men allikevel en effektiv antioksidant som kommer til å reduserer kvisearrene du har pådratt deg gjennom tenårene, i tillegg til at den styrker hudens barriere og på grunn av dette sørger for at tidlige aldringstegn ikke vises før de må. Om du sliter med store porer og jevnlige urenheter anbefaler vi TIAM My Little Pore Fix Source som vil gi en jevnere og finere hud uten betennelser fra kviser.

30-årene

Om man ikke har vært flink med å pleie huden sin i 20-årene er det ikke for sent, og det finnes gode serumer der ute, både imot fine linjer, begynnende rynker og pigmentflekker man har fått fra å sole seg altfor mye. Vi anbefaler enten JUMISO All Day Vitamin Serum for de irriterende pigmentflekkene, gamle kvisearr og begynnende rynker, men også COSRX Two In One Poreless Power Liquid om du har hudormer på nesen og sjenerende porer som du ønsker å redusere synligheten av. Denne kan du også bruke som en toner på dager du ønsker å bruke et annet serum – to fluer i en smekk.

40-årene

Forhåpentligvis så har ikke rynkene begynt å sette seg så dypt, men hvis de har det så er det ingen krise. Du har du fortsatt muligheten til å redusere synligheten av disse med et kraftigere c-vitamin serum. Om du er på den sensitive og tørre siden så anbefaler vi TIA’M My Signature Red C Serum, men hvis du har kombinasjonshud/normal hud så anbefaler vi TIA’M My Signature C Source. Begge inneholder 20% c-vitamin som vil gi huden spenst, reduserer pigmentering betraktelig, og glatte ut dypere rynker. Om du også er på utkikk etter et serum som vil gi deg den ungdommelige gløden som du føler at du har mistet med årene, så er COSRX Propolis Light Ampoule et godt valg for deg. Denne kan også godt kombineres sammen med c-vitamin serumene.

50-årene

Om du er i 50-årene eller eldre, så vil du mest sannsynlig fokusere på å gi huden gløden, fukten og spensten tilbake. Vi anbefaler en mer naturlig tilnærming med I’M FROM Ginseng Serum som i stedet for å inneholde syrer, heller inneholder naturlig ginseng som gir huden gløden og spensten tilbake. Ginseng har blitt brukt av asiatiske kvinner med moden hud, og har en glimrende virkning på solskadet og slapp hud. Om du allikevel ønsker å prøve deg på syrer så har vi c-vitamin serumet TIA’M My Signature C Source. Bruk det med omhu og la det gå 20 minutter etter påførsel før du legger på et lag med din daglige fuktighetskrem.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *