De beste julegavene til under 200-lappen

Julen nærmer seg med stormskritt og mange skal kjøpe julegaver til venner, familie, kollegaer og naboer. Dette kan fort koste mye, derfor har vi laget en liste med julegaver som gir verdi men som koster under 200-lappen!

Silkemyke lepper

Dette er en liten gave som passer perfekt under juletreet. KLAVUU Nourishing Care Lip Sleeping Pack er en deilig leppemaske i en pen krukke av frostet glass og er en eksklusiv liten gave som gir babymyke lepper etter kun én natts søvn. Den skal ikke vaskes av og kan brukes som leppepomade gjennom dagen. Masken inneholder ikke parfyme, alkohol eller silikoner, og er helt trygg å bruke også for sensitive lepper.

En rens for alle

Å gi en rens i gave kan være vanskelig, men er samtidig en gave med mening. Vår BOOM DE AH DAH Moisture Foam Cleanser er en rens for alle aldre og hudtyper, og er et godt utgangspunktet for å komme i gang med en god renserutine. Den myke rensekremen skummer til en deilig mousse når den kommer i kontakt med vann og etterlater en fuktet og babymyk følelse på huden.

Sheetmask Kit

Det kan ikke slå feil med en eller flere sheetmasker. Hvis du ikke vet hva du skal gi i gave så er et sheetmask kit en sikker vinner. Vår favoritt er HELLOSKIN Sheetmask Kit. Skal du gi en liten gave til flere? Kjøp et sheetmask kit og gi en maske til hver.

Fancy lepper

Ønsker du ikke å gi hudpleie i julegave kan du prøve deg på et sminkeprodukt! Hva med KLAVUU Longwear Moisture Lipink & Royal Red, en dyprød leppegloss som varer i flere timer, som smitter ikke av, og som fukter leppene samtidig? Denne blir en sikker favoritt hos damen som har alt. Eller kanskje en lysere farge som KLAVUU Longwear Moisture Lipink & Pale Pink, for de som ikke liker sterke farger på leppene.

Søte hårbånd

Et lekkert hårbånd som holder unna håret mens man sheetmasker eller pleier huden sin. Hos oss kan du velge mellom ulike farger og typer, våre hårband har navn som matcher forskjellige personligheter! Er kjæresten din en drama queen, kan du kjøpe et Drama Queen Headband i gave! Se alle våre hårbånd:

Kontorgaven

Hvis den du skal kjøpe gave til jobber på kontor eller sitter mye foran dataskjermen, vil en fuktighetsgivende ansiktsspray være en god gave. Vår favoritt denne vinteren er MAKE P:REM Safe Relief Mist som gir en jevn og avkjølende dusj, og gir huden en ny og oppfriskende glød selv utenpå sminken.

Vitaminkrem

Alle trenger en fuktighetskrem uansett hudtype og alder og hva er vel bedre enn å gi en liten og nett krem med pleiende A, K eller E-vitamin? Vitamin A er for den som ønsker å glatte ut rynker, vitamin K er for den som ønsker å lindre rødheten i ansiktet, og vitamin E for den som har tørr hud og trenger litt ekstra fukt.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *