Guide til våre sovemasker

En sovemaske er det ekstra steget man bør ha i sin hudpleierutine for å bekjempe tørr, irritert og gusten hud, mens man sover. Dette steget påføres enkelt og greit på kvelden før man legger seg. Mange k-beauty entusiaster snakker om dette vidunderlige konseptet, og idag skal vi gi deg en liten guide på våre sovemasker.

Hva er en sovemaske?

Sovemasker eller sleeping packs kommer i ulike forpakninger og har ulike egenskaper. De kan minne om nattkremer, men er ikke like fetende for de fleste sovemasker er lettvektige i konsistensen. I tillegg er de proppfulle av gode ingredienser som blant annet propolis, risekstrakter, ceramider og centella asiatica som skal pleie huden i dybden mens du sover. Huden jobber effektiv i løpet av natten for å reparere seg selv, og med en sovemaske vil disse gode ingrediensene penetrere dypere inn i huden og pleie den godt. Ved hjelp av egenskapene til sovemasken vil du våkne opp til fløyelsmyk, deilig, jevn, og hydrert hud. 

En sovemaske påføres som siste del av kveldsrutinen 10 minutter før man skal sove. Du gjennomfører din vanlige hudpleierutine før du påfører en rikelig mengde av sovemasken på hele ansiktet. På morgenen kan du rense av sovemasken med vann, for så å fortsette med din vanlige morgenrutine. Husk alltid å påføre et lag med solfaktor da dette steget er essensiell for å beskytte deg mot UV-strålinger som er en av mange faktorer som skaper tørre partier og tidlig aldring. 

Våre sovemasker

COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask

overnight mask rice

Denne parfymefrie sovemasken inneholder 65% risekstrakt som hydrerer, pleier, fyller ut fine linjer samtidig som den jevner ut hudtonen mens du sover. Konsistensen er lettvektig og absorberer raskt inn i huden. Denne kan brukes av alle hudtyper, selv de med sensitiv hud.

COSRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask

overnight mask honey

Vi har også en annen versjon av COSRX sin Overnight Spa Mask, og denne inneholder 87,26% propolisekstrakt som bekjemper tørr, irritert og gusten hud. Etter bruk av denne sovemasken vil du kunne kjenne at huden din er lindret og hydrert med ekstra glød. Denne kan brukes av alle hudtyper, også de med sensitiv hud. Tips fra Sanja: Bruk et tynt lag av denne masken før du påfører din daglige foundations for ekstra glød på dagen! Denne sovemasken er også parfymefri.

COSRX Low pH Bha Overnight Mask

overnight bha mask

Denne sovemasken er for deg som trenger en pleiende og beroligende behandling mot kvise og akne mens du sover. Med 50% bladvann fra centella asiatica-planten vil denne sovemasken bidrar til å roe ned og redusere betente områder. Den inneholder også 0.9% naturlig BHA-syre som bekjemper urenheter og reduserer døde hudceller. Du vil våkne til en mykere, glattere og mer balansert hud. Kan brukes av alle hudtyper, spesielt de som lider med hyppige urenheter.

Make P:rem Sleeping Pack

make prem sleeping pack

En luksuriøs sovemaske med hyaluronsyre og ceramider som vil aktivt jobbe med å holde huden spenstig. Konsistensen er gelaktig og trekker raskt inn i huden. Den bekjemper tørr, trett og slapp hud. Passer til alle hudtyper, også de med sensitiv hud.

Skrevet av

Iman makeup artist

Iman

Makeup artist
Jeg er utdannet makeup artist og har i mange år sverget til koreansk hudpleie. Mitt mål er å få kvinner og menn til å ta vare på huden sin innenfra og ut. Perfekt sminke starter med god hudpleie!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *