Ukens ingrediens: Spirulina

Vi i SkinSecret jobber kontinuerlig med å holde oss oppdaterte på de siste trendene innenfor koreansk hudpleie, og i det siste har superingrediensen spirulina blitt en snakkis, en naturlig og effektiv ingrediens som er mye brukt i kosthold og hudpleie.

Hva er spirulina?

Spirulina er en type blå-grønne alger som vokser i både fersk- og saltvann. Disse plantene har et høyt innhold av proteiner, vitaminer, mineraler og pleiende næringsstoffer som aminosyrer, jern og antioksidanter. Denne lille planten bidrar til forsterking av hår og negler, toning av muskulatur og fører til økt kollagen- og elastinnivå i huden. Det er vanlig å konsumere denne planten gjennom matlaging da spirulina inneholder rikelig med antioksidanter og klorofyll som virker inflammatorisk og bidrar til å rense både kropp og hud for avfallstoffer.

Spirulina i hudpleie

Proppfullt med antioksidanter er spirulina mye brukt i hudpleieprodukter, blant annet på grunn av sin evne til å bekjempe aldring. Men sitt høye innhold av vitamin E, selen og tyrosin er disse med på å effektiv forebygge rynker og fine linjer, og holde frie radikaler unna hudoverflaten. Dette fører til en forbedring i elastisiteten i huden, som igjen gir mer spenst og glød. Spirulina vil også redusere mørke partier med sitt innhold av vitamin A, B-12, E, kalsium, jern og fosfor, noe som vi finner i blant annet øyekremer.

Denne superingrediensen er også kjent for å gi en effektiv detox som er med på å helbrede huden på en sunn måte, og vil naturlig redusere tørre partier. Hud som er utsatt for akne vil også dra nytte av denne spirulina, grunnet sine antibakterielle egenskaper. Dette betyr at ved å bruke produkter som inneholder spirulina vil det resultere til en glattere, jevnere, sunnere, og ungdommelig  glødende hud.

Våre produkter med spirulina

SKIN & LAB K Plus Red-X Essence

Dette er en essens er med på å gi deg en jevnere og klarere hudtone og en spenstig og sunn glød da denne inneholder vitamin K, spirulina, centella asiatica, lakris og panthenol. Denne essensen vil kunne bidra til å redusere rødheter, kontrollere talgproduksjonen og forbedre huden til å bli sunnere og jevnere. Bruk den etter rens og toner, og la den trekke inn før du går videre med serum og fuktighetskrem.

SKIN & LAB E Plus Moisturizing Cream

Denne fuktighetskremen inneholder vitamin E, spirulina, mineralvann, mangofrøsmør og lavendel som bidrar til å både fukte og styrke hudbarrieren. Passer til alle hudtyper, spesielt til de som er tørr og har en svekket hudbarriere. Kan både brukes som dag- og nattkrem.

LINDSAY Moisture Spirulina All-in One Modeling Mask

Dette er en av våre populære modeling masker med spirulina som nøkkelingrediens. Den vil gi huden din dyp pleie samtidig som reduserer døde hudceller og gir huden ny energi. Alle hudtyper kan bruke denne masken.

KLAVUU White Pearlsation Completed Revitalizing Pearl Eye Cream

Denne øyekremen er vår absolutte bestselger, og passer best for de som ønsker å effektivt bekjempe aldring. Den glatter ut rynker og fine linjer og redusere mørke ringer under øynene. Den gir utrolig godt med fuktighet på grunn av sitt høye innhold av sjøperleekstrakter og sjøalgeekstrakter. Passer til alle hudtyper.

KLAVUU Pure Pearlsation Revitalizing Facial Cleansing Foam

Dette er en anti-aging rens som renser i dybden og etterlater huden myk. Inneholder sjøperleekstrakter og spirulina som gir elastisitet og spenst tilbake til huden. Skummer opp til en luksuriøs krem, og etterlater huden balansert og myk. Passer til alle hudtyper, spesielt moden hud.

Skrevet av

Iman makeup artist

Iman

Makeup artist
Jeg er utdannet makeup artist og har i mange år sverget til koreansk hudpleie. Mitt mål er å få kvinner og menn til å ta vare på huden sin innenfra og ut. Perfekt sminke starter med god hudpleie!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *