Dobbelserum + 2 serum-nyheter!

Den aller nyeste K-beauty trenden er dobbelserum! I videoen under forklarer Sanja hva trenden går ut på, og viser frem våre to nye serumer på SkinSecret:

Dobbelserum

Trenden går ut på å legge serumer lagvis. Du starter først med det serumet som har den letteste konsistensen før du legger på et lag med et serum som er tykkere i konsistensen. Grunnen til at denne trenden har oppstått er fordi man nå ønsker dobbel behandlingseffekt av serumene. Ofte sliter man med flere hudutfordringer og behovet for å påføre to serumer er større enn kun ett.

Våre 2 nye serumer!

For å hylle trenden har vi fått inn to nykommere fra hudpleiemerket TIA’M som passer utmerket sammen:

TIA’M Vita B3 Source

Dette serumet er for alle som har mørke flekker enten det er pigmentflekker eller arr fra kviser og akne. Med 10% av superingrediensen niacinamide og 2% arbutin fra tyttebær vil dette serumet falme bort selv de mest sta flekkene. Passer med alle hudtyper, men vis forsiktighet ved sensitiv hud, her er det nok med kun 2-3 dråper. Husk alltid solfaktor etter påførsel.

TIA’M Hyaluronic Water Plumping Serum

Vårt første rene hyaluronsyre-serum med 6 ulike hyaluronsyrer. Dette serumet er for deg som sårt trenger å fukte stram og dehydrert hud. Hyaluronsyrene sammen med lotusekstrakter og panthenol sørger for at huden din holder på fukten og føles spenstigere og mer “plump” enn før. Et serum som får sminken til å sitte bedre og se finere ut. Passer til alle hudtyper, selv de aller sensitive.

Hvilke serumer passer sammen?

TIA’M Vita B3 Source og TIA’M Hyaluronic Water Plumping Serum

Men hvordan mikser man ulike serumer? I dette tilfelle hadde jeg anbefalt at du påfører et par dråper TIA’M Vita B3 Source først. Dette serumet passer alle hudtyper, men vær litt forsiktig om du har veldig ømfintlig hud, da holder det kun med et par dråper. Videre påfører du en generøs mengde med TIA’M Hyaluronic Water Plumping Serum. Jeg bruker 3 dråper på hvert kinn og ett i panna før jeg sprer det utover hele ansiktet. Denne hadde jeg anbefalt til absolutt alle hudtyper. Konsistensen er tykk og avkjølende, og følelsen den gir deg er et flust med fukt!

TIA’M Hyaluronic Water Plumping Serum og C-vitamin serum

Et hett tips er å bruke TIA’M Hyaluronic Water Plumping Serum sammen med et c-vitamin serum. Hyaluronsyre og c-vitamin drar stor nytte av hverandre og kan trygt legges lagvis. TIA’M utviklet faktisk dette hyaluronsyre-serumet for å passe sammen med deres kjente c-vitamin serumer. Jeg hadde anbefalt at du påfører et par dråper av enten TIA’M My Signature C Source eller TIA’M My Signature Red C Serum, venter i noen minutter og så påfører et tykt lag med TIA’M Hyaluronic Water Plumping Serum. Hvis du har sensitiv hud kan du også mikse sammen f.eks. TIA’M My Signature Red C Serum og TIA’M Hyaluronic Water Plumping Serum i håndflaten før påførsel.

TIA’M Vita B3 Source og C-vitamin serum

Det er ikke farlig å blande sammen niacinamide og c-vitamin, men siden prosentene er så høye hadde jeg ikke anbefalt deg å bruke TIA’M Vita B3 Source og TIA’M sine c-vitamin serumer i samme morgen- eller kveldsrutine, spesielt om du har sensitiv hud. Derimot kan du bruke de om hverandre morgen og kveld eller annenhver dag for optimal effekt mot pigmentflekker og andre mørke arr.

Kommer du til å prøve dobbelserum? Svar i kommentarfeltet, vi vil gjerne høre fra deg 🙂

 

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

9 svar til “Dobbelserum + 2 serum-nyheter!

  • Sanja fra SkinSecret

   Hei Line! De fleste serumer kan brukes med B3 Source, men jeg anbefaler at man er forsiktig hvis man bruker den sammen med c-vitamin serumer med høy prosent c-vitamin, som f.eks C Source eller Red C Serum fra TIA’M. Der kan man velge å bruke det ene serumet på morgenen og det andre på kvelden. Niacinamide og c-vitamin kan dra stor nytte av hverandre og er ikke farlige å blande sammen, men sensitive hudtyper kan oppleve rødhet og noe irritasjon hvis prosenten av syrene blir for høye.

   Svar
     • Line Helene

      Yes! Har sensitiv/dehydrert hud. Det blir ikke for mye med å kombinere den med det røde serumet eller det nye? Forresten, spiller det noe forskjell hvilket serum/rekkefølge du putter på først? Burde du putte på et mer problem-direkt serum først før det mer fuktighetsgivende?

     • Sanja fra SkinSecret

      Det blir ikke for mye med å kombinere Centella Blemish Ampoule med Red C Serum eller B3 Source 🙂 Når det gjelder rekkefølgen så er det en tommelfingerregel som sier at den med den letteste konsistensen bør påføres først, men dette er også helt opp til hver enkelt. Jeg liker å legge på, som du selv nevner, et problem-direkt serum før jeg “lukker” det inn med et mer fuktighetsgivende. Så i dette tilfelle hadde det vært B3 Source først, og så Centella Blemish Ampoule 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *