Nyhet: Øyenskygger fra Klavuu!

Det første sminkeproduktet vi lanserte på SkinSecret var en cushion foundation fra merket Klavuu, og ble tatt veldig godt imot av våre kunder. Vi introduserte deretter vi lip inks fra det samme merket, og nå tar vi steget videre og lanserer øyenskygger!

Øyenskygger i fire farger

Iman makeup artist

Iman Irene – Makeup artist

Til å begynne med lanserer vi fire øyenskygger med naturlige jordtoner som man enkelt kan jobbe med og mikse sammen. Makeup artist Iman Irene forteller:

Med disse fire fargene kan du lett skape en enkel hverdags-look eller en dristigere kvelds-look, det er bare å skyggelegge litt mer med de mørkere tonene og påføre ekstra shimmer. Fargene passer til både mørke og lyse øyne, så her er det bare å slippe kreativiteten løs.

Øyenskyggene fra Klavuu har vakre og naturlige pigmenter som fester seg lett til øyenskyggebørsten. De har en unik 2-lags teknologi som fører til at de glir lett på øyelokket uten at det drysser ned på resten av ansiktet. Øyenskyggene er vannfaste og varer lenge, spesielt sammen med en øyenskygge-primer. I kjent Klavuu-stil inneholder de også ekte perleekstrakter som virker anti-aging.

Soft Ivory

Den lyseste fargen er en matt, lys beigefarge med gule undertoner. Perfekt som en basefarge du legger på hele øyelokket.

Rose Brown

Dette er en matt brunfarge med varme rosa undertoner. Perfekt for å legge på øyelokket under globallinjen.

Caramel

En matt og mørk brunfarge som kan minne om sjokolade. Perfekt til å skyggelegge globallinjen eller lage en dristig smokey-eye.

Rose Gold

Dette er en nydelig jordfarge med rosa og gullaktig shimmer. Denne øyenskyggen skaper et livlig utseende og får øynene til å virke dypere og mer våkne.

 

Lag en full look med alle fire øyenskyggene!

Som nevnt passer disse øyenskyggene perfekt sammen, og derfor har vi laget et sett hvor du får alle fire øyenskyggene for prisen av 3:

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *