Endelig er ROUND LAB her!

Et av Sør-Koreas bestselgende merker her: ROUND LAB! Vi har sett så frem til å dele nyheten med dere, og nå kan dere endelig klikke hjem flere godbiter fra merket i nettbutikken. Er du usikker på hvilke serier som passer huden din best? Det har vi skrevet mer om i denne artikkelen! 

Nyheter fra ROUND LAB

Black Soybean 

Denne serien er for deg som ønsker pleiende, lindrende og hydrerende hudpleie. Vi har fått inn Soybean Nourishing Toner og Soybean Nourishing Cream som er fulle av næringsstoffer fra sorte soyabønner, ceramider og adenosine. Sammen vil disse ingrediensene blant annet redusere synligheten av fine linjer og jevne ut huden, og er derfor perfekt for tørr og moden hud. Fuktighetskremen har en myk og kremete konsistens og etterlater huden en fin glød!

Mugwort 

Mugwort Calming Moisturizer og Mugwort Calming Toner roer ned og helbreder sensitiv og stresset hud ved å tilføre nyttige næringsstoffer til huden. Hvis du har sensitiv hud vil disse produktene ved hjelp av ingredienser som madecassoside beskytte huden mot ytre stressfaktorer og gi godt med fukt. Produktene inneholder Artemisia Extract som vil gjenoppbygge huden og gjøre den sterkere på grunn av sine anti-inflammatoriske egenskaper. I tillegg er disse supre om du ønsker å redusere forekomsten av urenheter og kviseutbrudd. Produktene gir godt med fukt og jevner ut fine linjer og andre aldringstegn. 

1023 Dokdo 

Har du tørr og sensitiv hud? Da bør du ta en titt på 1025 DOKDO-serien! Denne serien består av en skummende, tykk og kremete rens som fjerner overflødig talg og urenheter uten å tørke ut huden og en toner som skånsomt eksfolierer bort døde hudceller. Sammen gir disse et godt grunnlag for at Dokdo cream, en tykk balm lignende fuktighetskrem som er fullpakket med aktive ingredienser, vil trekke godt inn, styrke hudbarrieren og gjøre huden fastere og smidigere. Resultatet er en beroliget, myk og smidig hud. 

Birch Tree 

Til sist så har vi også fått inn fem produkter fra kanskje den mest kjente serien til Round Lab; Birch Tree. Produktene i serien inneholder bjørke-ekstrakt som er full av mineraler, enzymer, proteiner og antioksidanter og gir næring til huden samtidig som den reduserer betennelse, renser opp og hydrerer huden. Vi har fått inn Birch Juice Moisturizing Cleanser, Birch Juice Moisturizing Toner, Birch Juice Moisturizing Serum, Birch Juice Moisturizing Cream og Birch Juice Moisturizing Sun Cream SPF50+ PA++++. Serien passer alle hudtyper og vil sørge for en fuktet, myk og glødende hud!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *