Enkel rutine for tenåringer med SKIN1004

I tenårene når vi går gjennom puberteten skjer det mye med både kropp og hud, og mange opplever fra tid til annen kvise- eller akneutbrudd. Det kan komme av ulike årsaker, men ofte er det hormonene i kroppen vår som endrer seg som står bak. Å finne riktig produkter til tenåringshud kan virke overveldende, da det er så mye å velge mellom. Vi har derfor satt sammen en enkel rutine for tenåringer!

Vårt beste tips for å finne en god hudpleierutine er å velge ut få, men effektive produkter. Som tenåring har man ofte ikke behov for mange produkter med sterke ingredienser, og vi anbefaler heller å fokusere på en god renserutine, tilføre nok fukt og bruke en beskyttende solfaktor. 

Enkel rutine for tenåringer

Rens

Start hudpleierutinen din med en mild renserutine som effektivt fjerner sminke, smuss og solkremrester. SKIN1004 Centella Tea Trica BHA Foam inneholder BHA (salisilsyre) som effektivt renser bort smuss, overflødig talg og urenheter fra huden, for å få best utgangspunkt for en sunn og frisk hud. BHA er nemlig fettløselig, og løser opp både talg og døde hudceller nede i porene. I tillegg er den antibakteriell og er derfor en super ingrediens for å behandle og forebygge urenheter. 

Hvis du bruker sminke, kan det også være fint å inkludere en oljebasert rens som for eksempel SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil. Denne er oljebasert og smelter bort all sminke, uten å strippe den for sine naturlige oljer og fukt. 

Toner og serum

En toner er ment for å balansere pH-verdien i huden din, og forbereder den på de neste produktene som skal påføres. Et serum derimot kalles for behandlingssteget i hudpleierutinen din, og inneholder ofte en høy andel av aktive ingredienser. Disse passer perfekt til en rutine for tenåringer. 

SKIN1004 Madagascar Centella Tea-Trica Purifying Toner og Skin1004 Tea-Trica Relief Ampoule er den perfekte SOS-behandlingen for akneutsatt hud, eller hvis du ofte opplever tilstoppede porer. I tillegg til centella asiatica som roer ned rød og sensitiv hud, inneholder begge Pine Tree Complex. Pine Tree Complex består av cypress vann, King Pine Leaf-ekstrakt og te-tree vann, som sammen roer ned og behandler inflammasjon og urenheter på huden. Toneren eksfolierer skånsomt bort døde hudceller og roer ned overproduksjon av talg, for å unngå tette porer som kan lede til akne- og kviseutbrudd.

Fuktighetskrem 

Et av de viktigste stegene for å balansere huden er en god fuktighetskrem. Skin1004 Madagascar Centella Soothing Cream vil roe ned huden din på grunn av sitt høye innhold av centella asiatica. På ingredienslisten finner vi også tre ulike lipider som allerede finnes naturlig i epidermis laget i huden, for å hjelpe til med å styrke hudbarrieren. Fuktighetskremen kan brukes uansett hvilken hudtype du har, og den passer derfor godt til akneutsatt og sensitiv hud. 

Solfaktor 

Det å bruke solkrem hver dag er det beste man kan gjøre for hudens nåværende- og fremtidige helse. Solfaktor beskytter huden mot UV-stråler og sørger for at huden holder seg smidig og sterk. Vi anbefaler SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+ PA++++, som har en lett konsistens og som ikke føles fetende på huden. Denne legger seg også pent under sminke, og gir et fint og glowy resultat når den smøres på huden.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *