Få bort kviser i en fei

COSRX er et koreansk hudpleiemerke som spesialiserer seg på kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hud. Produktene deres inneholder effektive ingredienser som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter som forvandler huden din til det bedre. Mange sverger til effektiviteten av COSRX sine innovative produkter, blant annet til COSRX Clear Fit Master Patch. Men hva er så spesielt med dette produktet og hvordan fungerer det på kviser?

 

Quick fix for kviser

COSRX Clear Fit Master Patch behandler, dekker og beskytter infiserte områder på huden, bedre kjent som kviser. Det kommer i en hygienisk forpakning og inneholder et tynt lag med hydrocolloid som fungerer som et gel-plaster som fester seg raskt til huden. Det vil si at du kan sove med disse, trene, dusje, og gå en hel dag uten at de faller av. COSRX Clear Fit Master Patch har en ultratynn kant slik at de nærmest er usynlige under sminken, mens i kjernen er de litt tykkere slik at de kan absorbere kviseinfeksjonen uten at lappen forandrer form. Disse kviselappene er en quick fix for deg som vil bli kvitt kvisene i en fei.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja