Finn masken som passer din hud!

Uansett hva slags hudtype du har og hvilke utfordringer som gjelder for din hud, trenger man i blant litt ekstra egenpleie. Å behandle huden ved hjelp av en maske er både behagelig og effektivt, og kan virkelig gi en følelse av luksus i hverdagen! Men hvilken skal man velge? Det finnes masker for de aller fleste hudproblemer der ute, så det kan være vanskelig å vite hvilken som passer best til akkurat deg. Vi har laget en oversikt over noen av våre absolutte favorittmasker, hva de gjør og hvem de passer til.

Moden hud med aldringstegn: TIA’M Snail & Azulene Sleeping Mask

Uansett om aldringstegn har rukket å bli et hudproblem eller ikke, er masker med anti-age egenskaper noe de aller fleste kan ha nytte av. Et alternativ for deg som ønsker en ung og glatt hud er TIA’M Snail & Azulene Sleeping Mask. Dette er en sovemaske, som vil si at man påfører den som en fuktighetskrem på slutten av kveldsrutinen og sover med den gjennom natten. Med 85% snegleslim jevnes både rynker og pigmentering ut, samtidig som huden får masse fuktighet og etterlates silkemyk. En ypperlig maske for deg som ønsker spenstigere og jevnere hud!

Gusten hud: I’M FROM Honey Mask

Etterhvert som timene med dagslys blir færre og været blir kaldere, opplever mange at huden blir gusten og grålig. Ingenting er bedre enn en pleiende maske som tilfører både fuktighet og næring for å få tilbake den sunne gløden. I’M FROM Honey Mask er en wash-off maske og er en av våre klassiske favoritter. Den inneholder hele 38,7% ekte honning og er helt perfekt for deg som ønsker en mykere, livligere og mer harmonisk hud!

Irritasjon og rødhet: SNP Cicaronic Daily Sheet Mask

Dersom man har sensitiv hud og sliter med irritasjon og rødhet kan det være skummelt å prøve nye produkter. Likevel er det både behagelig og godt for huden å få en beroligende behandling fra tid til annen. SNP Cicaronic Daily Sheet Mask inneholder gode, skånsomme ingredienser og er spesielt tilpasset sensitiv hud. Dette er en av de nyeste sheetmaskene vi har fått inn, og den har allerede rukket å bli en slager! Irriterte områder lindres og kjøles ned, samtidig som akne forebygges og huden etterlates hydrert.

Tørr hud: ARIUL Watermelon Hydro Glow Sleeping Mask

Sovemasker er spesielt gunstig for tørr hud, da dette er en perfekt måte å sørge for at huden blir mettet med fuktighet gjennom natten. ARIUL Watermelon Hydro Glow Sleeping Mask er proppet med gunstige vitaminer, pleiende planteekstrakter og hyaluronsyre som sørger for å både berolige, gi fuktighet og jevne ut hudoverflaten. Den har en deilig duft av vannmelon og har en lett konsistens. For en ekstra fuktighetsgivende og beroligende behandling kan den oppbevares i kjøleskapet og påføres i flere lag.

Dehydrert hud: ABIB Mild Acidic pH Sheet Mask Aqua Fit

Selv om ordene dehydrert og tørr ofte brukes om hverandre i hudpleieverden, er dette faktisk to forskjellige fenomen. Dehydrert hud er i motsetning til tørr hud ikke en hudtype, men en tilstand, og vil si at huden mangler fuktighet i form av vann. Sheetmasker er svært effektive på å tilføre rikelig med fuktighet og hydrere huden. Vi anbefaler ABIB Mild Acidic pH Sheet Mask Aqua Fit, som inneholder både ceramider og hyaluronsyre – to supre ingredienser som binder vannmolekyler til huden og forebygger tap av fuktighet. Masken virker også beroligende, noe som er midt i blinken med tanke på at dehydrert hud ofte kan føles stram og irritert.

Fet hud og urenheter: NEOGEN Dermalogy Canadian Clay Pore Cleanser

For deg med fet hud er wash-off masker i form av leirmasker et godt valg. NEOGEN Dermalogy Canadian Clay Pore Cleanser inneholder blant annet kanadisk kaolinleire og kullsyrevann, og bidrar både til å fjerne døde hudceller og balansere hudens olje- og talgproduksjon. Dette er spesielt effektivt for å unngå tette porer, hudormer og kviseutbrudd. Masken gir en deilig spa-følelse og huden etterlates ren og jevn, uten at den tørkes ut.

Svekket hudbarriere: NEOGEN Probiotics Relief Mask

I løpet av sommeren er det en del som opplever å få en svekket hudbarriere. Spesielt dersom man har badet mye, for eksempel i klorvann, kan huden ha fått seg en skikkelig påkjenning. Ofte føles huden mer sensitiv enn vanlig, gjerne varm, sviende  og rød med en røff tekstur, og noen opplever også urenheter og akne. NEOGEN Probiotics Relief Mask er en næringsrik sheetmaske som bidrar til en sunn, balansert og styrket hud. Ingrediensene som sørger for dette er blant annet ulike typer probiotika, vitaminer og antioksidanter. I tillegg gjøres huden hydrert, spenstig og glødende – ja takk!

Er du usikker på hvilken hudtype du har og hva hudproblemene kommer av? Ta vår test for å finne din hudtype og hvilke andre produkter du kan ha i rutinen din! 

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *