Enkel morgenrutine for hverdagen!

Nå som vi tar farvel med sommeren betyr det at hverdagen er tilbake for de aller fleste. Ofte bringer dette med seg nye rutiner og rammer, og hudpleieruitnen er intet unntak. Kanskje har man ikke like god tid på badet om morgenen når ferien er over, spesielt om man må opp tidlig for å rekke jobb eller skole. I tillegg begynner også været å endre seg, så justeringer i hudpleierutinen er ofte nødvendig uansett. Vi har satt sammen en enkel hverdagsrutine som inneholder de viktigste stegene – perfekt for morgener hvor man ønsker å være effektiv!

5-stegs morgenrutine

Rens: THANK YOU FARMER Back To Pure Daily Foaming Gel Cleanser

THANK YOU FARMER Back To Pure Daily Foaming Gel Cleanser er den perfekte måten å starte dagen på! Den lette rensesgeléen forvandles til et herlig skum som enkelt vasker vekk alt av smuss og overflødig olje fra porene. Antioksidanter fra granatepleekstrakt beskytter huden mot frie radikaler og UV-stråler, og gir et sterkere utgangspunkt før en lang dag. Den er mild og passer også for deg med sensitiv hud, og etterlater huden myk og forfrisket.

Toner: ISNTREE Green Tea Fresh Toner

Også ISNTREE Green Tea Fresh Toner inneholder masse gode antioksidanter. Ikke nok med det; toneren tilfører rikelig med fuktighet og  balanserer talgproduksjonen, samtidig som arr og pigmentflekker lysnes. Den forbedrer med andre ord huden på flere områder og prepper huden slik at de kommende produktene virker enda bedre.

Serum: ARIUL Watermelon Hydro Glow Serum

Vitaminbomben ARIUL Watermelon Hydro Glow Serum er det neste steget i denne rutinen, og gir oss med sin herlige duft en liten forlengelse av sommeren. Ved hjelp av aminosyrer, niacinamide og vitamin A, B, C, og E får huden massevis av næring, energi og fuktighet. Resultatet blir en spenstig, hydrert og gjennomfuktet hud med en sunn glød. Serumet hjelper også til med å forebygge tørrhet når det etterhvert begynner å bli kaldere i luften. Samtidig vil aldringstegn som rynker og fine linjer forebygges. Vi elsker!

Fuktighetskrem: COSRX Pure Fit Cica Cream

Godt med fuktighet er absolutt et must dersom man vil holde på sommergløden og brunfargen så lenge som mulig. COSRX Pure Fit Cica Cream inneholder både pleiende oljer som holder hudoverflaten myk, samt hyaluronsyre som binder vann til huden og holder den hydrert. Kremen hjelper også til med å beskytte huden mot både forurensing og UV-stråler, slik at den holder seg sunn og balansert. En perfekt dagkrem når man trenger behagelig fuktighet som ikke blir tung og fetende.

Solkrem: THANK YOU FARMER Sun Project Water Sun Cream SPF50+ PA+++

Til slutt, den aller beste beskyttelsen mot rynker, solskader og gusten hud: solkrem. Selv om sommeren er over er det absolutt ingen grunn til å droppe solfaktor. For å opprettholde den jevne og smidige huden man ønsker, samt unngå tidlige aldringstegn er dette superviktig året rundt! Vi er spesielt glade i THANK YOU FARMER Sun Project Water Cream SPF50+ PA+++. Ikke bare beskytter den godt mot både UVA- og UVB-stråler, den gir også ekstra fuktighet og pleie. Den virker både beroligende og balanserende takket være aloe vera og stokkroserot, og etterlater huden med en sunn og naturlig glød!

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *