Fordeler med kroppseksfoliering + vår nye body scrub!

Det er fort gjort å glemme å gi kroppen god pleie i en travel hverdag. Det er mye fokus på å holde ansiktet sunt ved å eksfoliere men hva med kroppen?

Hvorfor skrubbe kroppen?

Mange forbinder eksfoliering av kroppen med å beholde brunfargen etter sommeren, men det finnes mange fordeler med å eksfoliere og det er like viktig å gjøre det året rundt som etter sommeren. Skrubbing av kroppen fører til bedre blodsirkulasjon og dermed mindre kroppsakne, siden blodet vil stimulere til at betennelser i hudoverflaten reduseres. Her er det veldig viktig å fukte huden godt etter en dusj for at huden ikke skal produsere overflødig. For å unngå inngrodde hår ved barbering er det også viktig å eksfoliere regelmessig. I tillegg vil du få mykere og sunnere hud og brunfargen du ønsker å bevare vil holde seg mye lenger.

Hvor ofte skal man eksfoliere?

Det holder med 1-2 ganger i uken, avhengig av hvor sensitiv hud man har. Unngå å skrubbe med børster eller skrubbehansker, disse kan være altfor harde mot huden og du kan ende opp med å skade sunne hudceller og dermed skade det ytterste laget av huden. Dette fører igjen til tørrhet, kløe og kviser. Bruk en mild skrubb med små korn som kun vil kvitte seg med døde hudceller på overflaten. Vi anbefaler vår nye kroppsskrubb JUNGLE BOTANICS Natural Body Glow Nutshell Scrub som inneholder naturlige partikler fra valnøttskall og en mengde beroligende og fuktighetsgivene oljer som vil føre til at huden din vil være babymyk når du kommer ut av dusjen. Den gir såpass mye fukt at du ikke vil føle behovet for å fukte med en fuktighetskrem.

Prøv vår nye body scrub du også!

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *