Fra tørr hud til fukt og glød: Se Marens rutine!

Helt fra starten av tenårene har det vært viktig for meg å pleie huden min. Da jeg var yngre slet jeg en del med kviser, men nå som årene har gått har den blitt mer tørr og stram med noen oljete partier. Jeg begynte å jobbe i SkinSecret august 2020, og nå bruker jeg kun koreanske produkter. Min erfaring med koreansk hudpleie er at huden har respondert svært godt. Nå som temperaturen har sunket og luften har blitt tørrere merker jeg at huden påvirkes av det. På denne tiden av året er det altså enda viktigere for meg å tilføre huden mye fukt. Nedenfor kan du lese hvilke produkter jeg har falt pladask for, og som vil hjelpe huden min å holde på fukten gjennom hele vinteren.

Min fullstendige 10-stegs koreanske vinterrutine:

Oljerens: BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Vita-Pumpkin

Jeg bruker sjeldent sminke i hverdagen, men jeg liker likevel å starte kveldsrutinen med en oljerens for å rense huden ordentlig. Favoritten min akkurat nå er Clean It Zero Vita-Pumpkin, både fordi den føles god på huden og fordi den lukter helt fantastisk.

Vannbasert rens: PURITO From Green Deep Foaming Cleanser

Jeg bruker denne rensen både morgen og kveld for å rense huden i dybden. Min nyeste favoritt er From Green Deep Foaming Cleanser. Den er virkelig drøy i bruk, du trenger bare en liten ert for å rense hele ansiktet. I tillegg etterlater den huden min med en fresh følelse uten å strippe den helt for fukt.

Skrubb: NEOGEN Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea

Jeg skrubber huden min ca. 1 gang i uken, det er viktig selv om jeg har tørr hud. Slik får jeg bort døde hudceller og får en myk og smidig hud. Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea er perfekt nå på vinteren.

Toner: ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner

Lakristoneren fra Acwell er virkelig stjernen i showet når det kommer til min hudpleierutine! Denne kommer jeg til å kjøpe igjen og igjen. Den har en mild duft som jeg elsker, og gir huden fukten den trenger. Jeg følger virkelig at denne toneren klargjør huden min til resten av rutinen min, og jeg har allerede merket at den har redusert pigmenteringer i ansiktet.

Essens: COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Det er ikke uten grunn at alle på kontoret elsker denne essensen, og at den så langt er SkinSecrets kunder eneste Holy Grail-produkt! Snegleslimessensen gir mer masse fukt og glød, og jeg opplever at den umiddelbart glatter ut huden på en god måte.

Serum: SIORIS Bring The Light Serum

Mitt foretrukne serum for tiden er Bring The Light Serum fra Sioris. Den er lettvektig og gir mer lagvis med fukt. Jeg liker også at den har anti-aging egenskaper som bremser fremtidige aldringstegn uten at jeg trenger å ha stort fokus på det.

Ansiktsmaske: I’M FROM Mugwort Mask og DEWYTREE Hyaluron Melting Chou Mask

Når det kommer til masker ønsker jeg å trekke frem både en sheetmaske og en wash-off maske. Periodevis får jeg kløende røde prikker og nupper som klør, og da er Mugwort-masken fra I’m From perfekt. Den roer ned huden min, og jeg liker også å bruke den som avkjøling etter en hard treningsøkt. Min andre favoritt er Hyaluron Melting Chou Mask fra Dewytree som føles veldig behagelig på huden. Skal jeg virkelig slappe av elsker jeg å bruke vår egne Gua Sha Facial Roller for å presse produktet inn i huden.

Øyekrem: PURITO Centella Green Level Eye Cream

Jeg sliter ikke særlig med mørke ringer under øynene, og derfor er fokuset mitt å gi øyeområdet fukt. Derfor er Centella Green Level Eye Cream fra Purito midt i blinken for meg.

Fuktighetskrem: ISNTREE Hyaluronic Acid Moist Cream og D’ALBA PIEDMONT Peptide No-Sebum Repair Cream

Hyaluronic Acid Moist Cream har virkelig vært en reddende engel for min tørre hud! I perioder kan jeg også få litt nupper i t-sonen, og da bruker jeg Peptide No-Sebum Repair Cream bare i problemområdet. Da påfører jeg Isntrees krem i resten av ansiktet. Kremen fra d’Alba alene gir ikke nok fukt, men jeg elsker kombinasjonen av disse to. Sammen har de både gitt huden min fukt og jevnet den ut.

Solkrem: PURITO Centella Green Level Unscented Sun

Solkrem har alltid vært viktig for meg å bruke året rundt, sommer som vinter. Jeg liker godt Unscented Sun fra Purito fordi den ikke lukter noen ting, og fordi den er så lettvektig. Det gjør at den er perfekt å legge over tykkere kremer.

Skrevet av Maren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *