Fride sin hudpleierutine

Hils på vårt nyeste tilskudd i teamet – Fride! Fride er vår SoMe-intern og jobber blant annet med å produsere og poste innhold på sosiale medier. Hun har jobbet her siden juni, og har i løpet av sommeren funnet noen hudpleiefavoritter som passer perfekt til hennes kombinasjonshud. Fride er også alltid så fint sminket, så disse produktene passer til deg som ønsker en hudpleierutine som også er en god base for hudsminken!

Fride sin hud

Jeg har kombinasjonshud og en relativt ung hud, derfor er hormonell akne noe jeg er veldig kjent med – og har irritert meg masse over. Jeg har også i perioder slitt med perioral dermatitt, som har gjort at jeg har måttet lære mye om huden min. Høsten og vinteren 2022 hadde huden min en ordentlig oppblussing med litt av alt; kviser, pigmentering og veldig betent hud. Koreansk hudpleie og gode hudpleierutiner ble min redning. Nå blir huden min endelig bedre og bedre, og jeg har virkelig sett effekten av gode ingredienser og produkter.

Min morgenrutine 

Toner: I´M FROM Rice Toner 

Etter å ha skylt ansiktet med vann på morgenen bruker jeg I´M FROM Rice Toner. Jeg elsker hvordan huden kjennes ut etter påføring, og den tilfører masse, masse deilig fukt!

Essence: I´M FROM Mugwort Essence 

Huden min E.L.S.K.E.R denne, og det gjør sminken min også! Når jeg bruker denne legger alt seg så pent over. Et tips hvis du ønsker at sminken skal gli på og sitte godt hele dagen!

Serum: I´M FROM Honey Serum

I´M FROM har blitt et av mine favorittmerker, og neste steg i rutinen min er også fra dette merke! Honey Serum gir så mye fukt og glød i tillegg til masse næring til huden. Blir det bedre?

Fuktighetskrem: ISNTREE Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream 

Denne gir så mye fukt uten å bli for fet på huden! Er så fornøyd med den. 

Solfaktor: SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum 

En drøm av en solkrem! Så lett på huden, har god lukt og er perfekt under sminke. En favoritt!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *