Bli med på en Sunday-reset

Hva er vel bedre enn en skikkelig deilig og avslappende sunday reset før en ny uke? Vi på SkinSecret-teamet elsker å sette av tid til oss selv og roe ned etter en innholdsrik helg med et lite hjemmespa før vi tar fatt på en ny uke. Under kan du lese våre beste tips til en avslappende søndag kveld hjemme hos deg selv!

Forbered deg til en ny uke

Peeling gel 

En god peel av både kropp og ansikt er alltid deilig når du trenger en liten oppfriskning! Apricot Blossom Peeling Gel fra Beauty Of Joseon er basert på japansk aprikos og cellulose, som eksfolierer huden og fjerner døde hudceller. Etter denne vil huden oppleves jevnere, glattere og bli supermyk!

Kroppsolje 

AROMATICA Serene Body Oil Lavender & Marjoram er en mykgjørende kroppsolje som gir massevis av fukt til huden. Oljen inneholder lavendel, som er kjent for å roe ned både kropp og sinn – perfekt på en søndagskveld. Jojobaoljen i denne både fukter og pleier huden, og gir masse næring til huden. Smør deg med denne på kvelden og du vil våkne med myk og hydrert hud. 

SkinSonic 

En ordentlig dyprens av huden passer alltid godt etter helgens festligheter. SKINSONIC er en sonisk rensebørste som ved hjelp av høyfrekvente vibreringer og en hygienisk silikonbørste dyprenser huden. I tillegg har den en mild lysterapi som bekjemper ulike hudutfordringer, og vil skånsomt fjerne urenheter og sminkerester fra hudoverflaten. Bruk denne sammen med din vannbaserte rens for en helt ren og dyprenset hud!

Sheetmask

Å bruke en pleiende sheetmaske er kanskje vårt nr.1 hudpleietips til å roe ned etter helgen! Sheetmasker er designet for å gi optimalt med fukt og pleie til huden, og gir rom for å sette seg ned noen minutter og bare slappe helt av. 

Drikk nok vann

Å drikke nok vann er viktig for å holde huden hydrert og sunn fra innsiden. Hvis du har drukket lite vann gjennom helgen, anbefaler vi å presse litt sitron eller legge noen agurkskiver i vannet. Det gir en frisk og god smak, og gjør det lettere å huske at vi må drikke nok vann i løpet av dagen. 

Legg deg tidligere 

Okei, kanskje et litt kjedelig tips som ofte er vanskelig å følge; men legg deg gjerne en time tidligere enn vanlig! Det er så deilig å våkne opp mandag morgen og faktisk ha fått en god og lang natt med søvn. Da vil du kanskje også føle deg litt kvikkere og klar for å ta fatt på uken!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *